Bruno Fernandes: "Ronaldo hâlâ United'ın durumunu soruyor"

27.08.2020 - 17:31 | Son Güncellenme: 27.08.2020 - 17:33

Son dakika futbol haberleri... Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın Portekizli yıldızı Bruno Fernandes, kulübün eski efsanesi Cristiano Ronaldo'nun hâlâ takımın son durumunu sık sık sorduğunu söyledi. İşte detaylar...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Geçtiğimiz Ocak transfer sezonunda Sporting takımından Manchester United'a transfer olan 25 yaşındaki yıldız futbolcu Bruno Fernandes, geldiği günden beri İngiliz ekibinde en çok fark yaratan futbolcu oldu.

Manchester United hayaliydi

Verdiği demeçlerde her zaman Manchester United'da oynamanın hayali olduğunu belirten Bruno Fernandes, takıma transfer olduktan sonra kulüp efsanesi Cristiano Ronaldo ile konuştuğunu da söyledi.

Takımın durumunu soruyor

Sky Sports'un haberine göre Bruno Fernandes, şimdilerde Juventus forması giyen Cristiano Ronaldo'yla yeniden konuştuğunu açıkladı. Fernandes, Ronaldo'nun sık sık Manchester United'ın son durumu hakkında bilgi aldığını ifade etti.

"Manchester United'ı çok seviyor"

Bruno Fernandes yaptığı açıklamada, "Ronaldo'yla her konuştuğumda bana Manchester United'ın durumunu ve her şeyin iyi gidip gitmediğini soruyor. Herkes bu kulübün Ronaldo için anlamını bilir. Ronaldo, Manchester United'ı çok seviyor." ifadelerini kullandı.

6 sezon oynadı

2003 yılında tıpkı Bruno Fernandes gibi Sporting takımından Manchester United'a transfer olan Cristiano Ronaldo, 6 sezon İngiliz kulübünün formasını giydikten sonra Real Madrid'e transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler