Bruno Fernandes'ten Türkiye paylaşımı

30.07.2024 - 21:29 | Son Güncellenme: 30.07.2024 - 21:49

İngiltere Premier Lig devi Manchester United'da geleceği merak konusu olan Portekizli yıldız Bruno Fernandes'ten Türkiye paylaşımı geldi. İşte detaylar...

Bruno Fernandes'ten Türkiye paylaşımı

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz haftalarda İngiliz basınından Team Talk'ta yer alan haberde Manchester United'ın, kontratının son 2 senesine giren Bruno Fernandes ile yollarını ayırmayı planladığı ifade edildi.

ManU'dan Fernandes kararı

Çıkan haberde Kırmızı Şeytanlar'ın, Bruno Fernandes'in yerine transfer etmek istediği isme de yer verildi. Buna göre İngilizler, Portekizli yıldızının yerini Paris Saint-Germain forması giyen Xavi Simmons ile doldurmayı planlıyor.

Türkiye'ye geldi

Manchester United'daki geleceği merak konusu olan ve transfer haberlerinin odağında yer alan Bruno Fernandes'ten, Türkiye paylaşımı geldi.

Sosyal medyada paylaştı

Portekiz Milli Takımı ile 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele eden Bruno Fernandes, yeni sezon hazırlıklarına başlamadan önce Türkiye'ye tatile geldi.

Türk bayrağı ekledi

Fernandes, tatilinden görüntüleri resmi Instagram hesabından paylaşırken, gönderiye Türk bayrağı da ekledi.

Son sezon performansı

29 yaşındaki orta saha, geride bıraktığımız sezon Manchester United formasıyla 48 maçta sahaya çıktı ve 15 gol, 13 asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler