Bruno Geneiso, Beşiktaş'ın teklifini reddetti

Özgür Koç
02.01.2024 - 15:12 | Son Güncellenme: 02.01.2024 - 15:24

Beşiktaş'ın bir süredir görüşme halinde olduğu Fransız teknik direktör Bruno Geneiso'nun siyah beyazlıların teklifini reddettiği ileri sürüldü. Detaylar haberimizde...

Bruno Geneiso, Beşiktaş'ın teklifini reddetti

AJANSSPOR - HABER

Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına hız veren Beşiktaş'ta öne çıkan adaylardan biri Fransız çalıştırıcı Bruno Genesio olmuştu. 

Samet Aybaba açıkladı

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, teknik direktör arayışları doğrultusunda Bruno Genesio ve Razvan Lucescu ile görüştüklerini açıklamıştı.

İmzaya bekleniyordu

Basında yer alan haberlerde Siyah beyazlı yönetimin, son olarak Fransız ekibi Rennes'i çalıştıran 57 yaşındaki Genesio ile yaptığı görüşmelerde 1,5 + 1 yıllık sözleşme için prensip anlaşmasına vardığı ve tecrübeli futbol adamının Beşiktaş'tan yıllık 3,5 milyon euro ücret olacağı kaydedilmişti.

Anlaşma sağlanamadı iddiası

Beşiktaş'ı yakından takip eden Övünç Özdem'in açıklamasına göre ise Bruno Genesio, Beşiktaş'ın teklifine olumsuz yanıt verdi. Özdem, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Beşiktaş, Bruno Genesio ile yaptığı son görüşmede de anlaşma sağlayamadı. Genesio, 1 hafta önce de olumsuz yanıt vermişti." ifadelerini kullandı.

Nistelrooy, Cannavaro, Favre ile temaslar sürüyor

Övünç Özdem, Beşiktaş'ın 3 yabancı teknik adamla görüşmelerini sürdürdüğünü belirterek, "Fabio Cannavaro, Ruud Van Nistelrooy ve Lucien Favre ile temaslar sürüyor. Adı henüz duyulmayalan 2 isimle daha görüşülüyor. Öğrenirsem yazacağım." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler