Bruno Peres: "Üç Gündür Şampiyonluğu Kutluyoruz"

İsa Kethüda
04.05.2022 - 17:54 | Son Güncellenme: 04.05.2022 - 17:58

Trabzonspor'da sakatlığı bulunan ve aşil tendonunda yırtık oluştuğu nedeniyle ameliyat olan Bruno Peres, gündeme dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Bruno Peres: "Üç Gündür Şampiyonluğu Kutluyoruz"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Trabzonspor'da sakatlığı bulunan ve aşil tendonunda yırtık oluştuğu nedeniyle ameliyat olan Bruno Peres, İtalyan gazeteci Di Marzio'ya açıklamalarda bulundu. 

"Üç gündür şampiyonluğu kutluyoruz"

Trabzonspor ile bu sezon yaşadığı şampiyonluktan ilk olarak bahseden Peres, "Üç gündür şampiyonluğu kutluyoruz. Şampiyonluktan başka bir şey beklenmiyordu. Geldiğimde hedef ilk üçe girmekti. Takım çok güçlüydü ve biz şampiyon olacağımıza inanıyorduk. Sonra ne mi oldu? Üst üste harika maçlar oynamaya başladık ve arka arkaya galibiyetlere alarak şampiyon olduk" dedi.

Ne zaman sahalara geri dönecek?

Sakatlık durumu hakkında konuşan Brezilyalı sağ bek, "Birkaç ay sonra sahalara geri döneceğim. Fazla bekleyemem" ifadelerini kullandı. 

"İtalya benim ikinci evim"

İtalya'nın kendisinin ikinci evi olduğunu söyleyen Peres, "İtalya benim ikinci evim. Torino'da oynadığım dönemde Brezilya'ya (Santos) geri dönmekten çoktan vazgeçmiştim ve gerçekten gitmek istemiyordum. Sonra Torino teknik direktörü Gian Piero Ventura benim burada kalmam için bir yol bulmamız gerektiğini söyledi. Bana İtalya'da iyi olacağımı söyledi" şeklinde konuştu. 

"En güzel golümü Torino'dayken attım"

Torino'dayken kariyerinin en iyi golünü attığını söyleyen Peres, "Kariyerimin en güzel golünü Torino'dayken attım (Kasım 2014'te Juventus'a karşı). O maçtan bir gün önce Amauri ile arabadaydım. Ona kesinlikle gol atacağımı söyledim ama benim de ona yardım etmem gerektiğini söyledi. Ona söz verdim. Yemekte de onun ve Josef Martinez'in önünde söz verdim. Sizi temin ederim yarın gol atacağım" dedi. 

"İtalya'ya döner miyim bilmiyorum"

Peres son olarak ise şu ifadeleri kullandı:


"İtalya'ya döner miyim bilmiyorum. Gerçi Türkiye'de birkaç yıl kalmayı tercih ediyorum. Kariyeri mi nerede bitirmek isterim? Evimde, yani Brezilya'da bitirmek isterim."

İlk şampiyonluk sevinci

Öte yandan, kariyerinde ilk şampiyonluk sevincini Trabzonspor'da yaşayan Bruno Peres, bu sezon forma giydiği 35 maçta 1 gol ve 2 asist kaydetti. Başarılı oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler