Bryant Dunston: “Burada her şey harika”

23.11.2020 - 21:31 | Son Güncellenme: 23.11.2020 - 21:31

Anadolu Efes’in yıldız pivotu Bryant Dunston, BeIN Sports’ta özel açıklamalarda bulundu. Geçen sezonki sakatlığından bahseden Dunston neler hissetti? Anadolu Efes’i evi gibi gören Dunston’ın düşünceleri neler? İşte detaylar…

Bu sezon Olympiakos maçında yaptığı bloklarla, THY EuroLeague’de tüm zamanların en çok blok yapan oyuncusu unvanını kazanan, fakat gözünden yaşadığı sakatlık nedeniyle bir müddet sahalardan uzak kalan Bryant Dunston, BeIN Sports’a özel açıklamalarda bulundu.

Geçen sezon yaşadığı sakatlıkla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dunston, "Kısa sürede iyileşeceğimi düşünüyordum ama sonra durumun ciddi olduğunu öğrendim. Bir daha basketbol oynayamayabileceğimi söylediler. Şoke olmuştum ama sürece olan inancımı korudum." şeklinde konuştu.

Efes'te kontrat yenileme zamanım geldiğinde hep kalmak istediğini belirten tecrübeli pivot, “Bir yerde evinizde hissediyorsanız, iyi takım arkadaşlarınız, iyi bir teknik ekip varsa, iyi bir yaşama sahipseniz ve taraftarınız iyiyse, başka bir yere neden gidesiniz? Burada her şey harika” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler