BTS Kim Taehyung kimdir? Kim Taehyung kaç yaşında? Get well soon Taehyung nedir?

15.02.2022 - 20:36 | Son Güncellenme: 15.02.2022 - 20:54

BTS üyesi V, yani Kim Taehyung, koronavirüse yakalandı. Hayranları Twitter'da "get well soon Toehyoung" başlığı açtı. Peki Kim Taehyung kimdir ve kaç yaşında? İşte detaylar...

BTS Kim Taehyung kimdir? Kim Taehyung kaç yaşında? Get well soon Taehyung nedir?

Özellikle gençler arasında oldukça popüler kabul edilen Güney Koreli BTS müzik grubunda hareketli anlar yaşanıyor. Müzik grubunun binleri aşan hayran kitlesi, sosyal medya platformlarından Twitter'da "get well soon Taehyung" başlığını açtı. Peki Kim Taehyung koronavirüse mi yakalandı? Kim Taehyung kimdir ve kaç yaşında? BTS V nedir? Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde...

BTS V, koronavirüse yakalandı

Güney Koreli BTS Grubu'nun ünlü vokalisti V olarak da bilinen Kim Taehyung'un koronavirüs testi pozitif çıktı. Grubun diğer 4 üyesi RM, Jin, Suga ve Jimin, koronavirüse yakalanmıştı. BTS üyeleri iyileşirken, hayranlarına bir üzücü haber de V'den geldi.

Ajans açıklama yaptı

BTS'i yöneten ajans BigHit Entertainment tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, Taehyung'un 15 Şubat'ta Covid-19 testi pozitif çıktı. Ajanstann, "Merhaba. Bu BIGHIT MUSIC. Size BTS üyesi V'nin sağlığı hakkında biraz bilgi vermek istiyoruz. V, 15'i Salı öğleden sonra hafif bir boğaz ağrısı geçirdikten sonra hastaneye gitti ve PCR testi yaptırdı. Bu gece COVID-19 teşhisi kondu. hafif ateş ve boğaz ağrısı. Şu anda sağlık otoritelerinden daha fazla talimat beklerken evde tedavi görüyor." ifadeleri kullanıldı.

"V dışındaki BTS üyelerinden hiçbiri semptom göstermiyor"

Açıklamanın devamında, "12 Şubat Cumartesi günü diğer üyelerle temas vardı, ama herkes maske takıyordu ve yakın temas yoktu. V dışındaki BTS üyelerinden hiçbiri herhangi bir semptom göstermiyor. Sanatçıların sağlığını birinci önceliğimiz olarak görüyoruz ve V'nin hızlı iyileşmesine yardımcı olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ayrıca sağlık yetkililerinin istekleri ve yönergeleri ile özenle işbirliği yapacağız." denildi.

Kim Taehyung kimdir?

Kim Tae-hyung ya da sahne adıyla V, Güney Koreli şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncudur. Güney Koreli erkek grubu BTS'in üyesidir.

Kim Taehyung'un hayatı

V, 30 Aralık 1995'te Güney Kore'nin Daegu kentinde dünyaya geldi ve Geochang County'de büyüdü. Üç kardeşin en büyüğü olan Kim Taehyung, ilkokulda profesyonel bir şarkıcı olmaya karar verdi ve ardından ortaokulun başlarında saksafon dersleri almaya başladı. Bu öğrenimde kendisine, babası yardımcı oldu. Daegu'da gerçekleşen bir seçmeyi geçtikten sonra Big Hit Entertainment ajansında stajyer olarak başladı.

Kim Taehyung, 2014 yılında, grup arkadaşı Jimin'in de bulunduğu Kore Sanat Lisesi'nden mezun olduktan sonra Global Cyber Üniversitesi'ne kaydoldu.

Kim Taehyung kaç yaşında?

Güney Kore'nin Daegu şehrinde doğan Kim Taehyung, 30 Aralık 1995'te dünyaya geldi. BTS üyelerinden Güney Koreli şarkıcı Kim Taehyung, şu an 26 yaşındadır.

Müzik kariyeri

13 Haziran 2013'te çıkışını üyesi olduğu grup BTS'in "2Cool 4Skool" albümünün çıkış şarkısı "No More Dream"'i yayınlayarak resmi olarak çıkışını yapmış oldu. V ilk bestesini grubun The Most Beautiful Moment in Life, Part 1 albümündeki 3.şarkı "Hold Me Tight" 'ın sözlerini ve Slow Rabbit ile müzik prodüksüyonluğunu yapmıştır.

V ayrıca 2016 KBS2'in Hwarang: The Poet Warrior Youth adlı tarihi K-drama'da oyuncu olarak çıkışını yaptı. Grup arkadaşı Jin ile dizinin soundtrack'i "Even If I Die, It's You" için işbirliği yaptı. V, 8 Haziran 2017'de BTS'in 4.yılını kutlamak için bestelediği ve grup arkadaşı RM ile söylediği şarkı "4 o'clock" 'u yayınladı. 2020'nin nisan ayında Sweet Night şarkısını ve 2020'nin son haftasında hayranları için Snow Flower adlı şarkısını yayınladı.

Senin için hazırladığımız haberler