Lucas Torreira ile Devrim Özkan, Miami'de Görüntülendi! Aşk İddiaları...

24.06.2023 - 15:03 | Son Güncellenme: 24.06.2023 - 15:18

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira'nın adı ünlü oyuncu Devrim Özkan'la aşk iddialarına karışmaya devam ediyor. Ortaya çıkan görüntü ise bu iddiaları kuvvetlendirdi.

Lucas Torreira ile Devrim Özkan, Miami'de Görüntülendi! Aşk İddiaları...

AJANSSPOR - HABER

Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira ile Devrim Özkan arasınadaki aşk iddiaları bir kez daha alevlendi. Süper Lig’in tamamlanmasıyla tatile giden yıldız futbolcu, Devrim Özkan ile Miami’de görüntülendi. 

Torreira - Devrim Özkan aşkı kuvvetlendi

Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira'nın adı ünlü oyuncu Devrim Özkan'la aşk iddialarına karışmaya devam ediyor. İkili arasındaki aşk dedikodularını kuvvetlendiren bir gelişme daha yaşandı.

Lucas Torreira ve Devrim Özkan, Miami’de görüntülendi

Lucas Torreira ve Devrim Özkan, beraber tatile çıktı. İkilinin Miami’de çekilen samimi görüntüleri objektiflere yansıdı. Bu görüntüler sonrasında Lucas Torreira ve Devrim Özkan arasında bir aşk yaşandığı öne sürüldü.

İlgini Çekebilir
Galatasaray’ın transfer gözdesine Premier Lig kancası
Habere Git

Kariyerine odaklandığı iddia ediliyordu

Türkiye'de birçok kez birlikte görüntülenen ikili için aşk yaşadıklarına dair haberler gündeme gelmişti.  Ancak Torreira ve Devrim Özkan'dan art arda gelen paylaşımların ardından iki isim arasındaki ilişkinin sona erdiği öne sürülmüştü. İsmi aşk iddialarına karışan ikili, daha sonra birlikte kutlamalarda boy göstermişti. Hatta çiftin, boy boy fotoğrafları da basına yansımıştı.

Aşk iddialara göre Torreira'nın Devrim Özkan'a mesleğini bırakmasını ve onunla evlenmesini söylemesiyle gerilmişti. Güzel oyuncu ise bu duruma son derece sinirlenerek ilişkiyi bitirmiş ve kariyerine odaklanmayı seçmişti.

Torreira ile Özkan, Instagram'da tekrar takipleşti

İlişkilerini noktaladıktan sonra birbirlerini takipten çıkan ikili, bu ayrılığa fazla dayanamamıştı. Torreira'yı sözlerinden dolayı affeden Özkan, tekrar eski aşkına dönmüştü. Ve İkili Instagram'dan tekrar birbirini, takibe almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler