"Bu ayıp da bize yeter."

24.03.2020 - 22:54 | Son Güncellenme: 24.03.2020 - 23:03

"Bu ayıp da bize yeter."

Show TV Ana Haber sunucusu Ece Üner, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) tepki gösterdi.

Ece Üner, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın; koronavirüs testleri pozitif çıkan Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletmesi ile ilgili haberin ardından TFF'ye yüklendi

Üner, "Herhangi bir yabancı gazetenin manşetini hayal edin: Avrupa'da maçların en son ertelendiği liglerden Süper Lig'de, görevi futbolu ve futbolcuları gözetmek olan Futbol Federasyonu, futbolu ve futbolcuları koronadan korumak için uyaran ülkenin en önemli teknik direktörlerinden Fatih Terim'in koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı. Bu ayıp da bize yeter galiba." ifadesini kullandı.

Ece Üner kimdir?

1981'de İstanbul'da doğan Ece Üner, bir dönem CNN Türk'te genel müdürlük yapan Dinç Üner'in kızıdır. Liseyi Koç Özel Lisesi'nde bitirdikten sonra Koç Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun olan Üner, Paris'te Sorbonne Üniversitesi'nde Fransızca dil eğitimi, Brüksel'de ise Avrupa Birliği konusunda eğitim aldı.

Kariyerine Avrupa Birliği muhabiri olarak NTV'de başlayan ve 2006'da CNN Türk'ün spor servisinde görev yapan Ece Üner, Ağustos 2009'da Habertürk'e geçti.
2010'da Olduğu Gibi adlı tartışma programını, 2011'de ise Akşam Raporu isimli haber programını sunmaya başlayan 38 yaşındaki sunucu; 2012'den Aralık 2017'ye kadar Habertürk TV'deki Enine Boyuna isimli tartışma programını sundu.

6 Ocak 2014'ten itibaren Show Ana Haber bültenini sunan ve 5 Haziran 2015 tarihinde yerini Jülide Ateş'e bırakan Ece Üner, 8 Ocak 2018'de tekrar bu görevi devraldı.

O günden bu yana Show TV'de çalışan Ece Üner, toplumsal olaylardaki sert çıkışlarıyla tanınıyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler