Dortmund Teknik Direktörü Edin Terzic’in zor haftası

Cüneyt Muharremoğlu
09.10.2022 - 13:44 | Son Güncellenme: 09.10.2022 - 13:50

Son saniye golüyle Bayern Münih önünde 2-2 beraberliği yakalayan Dortmund Teknik Direktörü Edin Terzic’in babasının geçen hafta hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Dortmund Teknik Direktörü Edin Terzic’in zor haftası

 AJANSSPOR HABER

Dortmund hem Şampiyonlar Ligi’nde hem Bundesliga’da mücadelesini sürdürüyor. Dortmund’un başında da 2020-2021 sezonunun ikinci yarısında teknik direktörlük yaptıktan sonra geçen sezonu teknik heyette geçiren Edin Terzic bulunuyor. 

İlgini Çekebilir
Koltuktan zıplatan gol! Can sıkıcı olmaktan öte…
Habere Git

Son saniye golüyle büyük sevinç

Geçen hafta içinde Şampiyonlar Ligi’nde Sevilla’yı deplasmanda yenen Dortmund dün gece de Bayern Münih ile son saniye golüyle 2-2 berabere kalmaya başardı. Anthony Modeste’nin 90+5’te attığı golden sonra bütün Dortmund takımı büyük sevinç yaşarken bunun anlamı Terzic için çok büyüktü. 

Terzic ellerini yukarı kaldırdı

Futbolun içindeki kişilerin duyguları yokmuş gibi davranılsa da bu gerçeği yansıtmıyor. Maçın bitmesiyle Terzic’in ellerini yukarı kaldırarak dua ettiği kameralara yansıdı. 

İlgini Çekebilir
Dortmund Der Klassiker'de 1 puanı 90+4'te kurtardı!
Habere Git

Terzic: Benim için kolay bir hafta değildi

Terzic, daha sonra yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada "Kişisel olarak benim için kolay bir hafta değildi, çok duygulandım. Lütfen bunun hakkında konuşmak istemiyorum. Nedenini sormayın” dedi. 

Bild yazdı: Babasını kaybetti

Bunun nedeni ise Bild yazdı. 39 yaşındaki Terzic’in babası 72 yaşındaki İbrişim Terzic'in geçen pazar (2 Ekim) hayatını kaybetmişti. Hafta boyu çok üzgün olan Terzic, önce Şampiyonlar Ligi’nde Sevilla’yı devirdi sonra Bayern Münih’e boyun eğmedi. 

Senin için hazırladığımız haberler