Danimarka'yı Trabzonspor korkusu sardı

03.08.2022 - 14:36 | Son Güncellenme: 03.08.2022 - 14:47

Danimarka basını, Kopenhag'ın UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Trabzonspor ile eşleşmesini 'kabus' olarak değerlendirdi. Detaylar haberimizde...

Danimarka'yı Trabzonspor korkusu sardı

Şampiyonlar Ligi'ne play-off turundan katılacak olan Trabzonspor'un dün çekilen kura sonucundaki rakibi Danimarka temsilcisi Kopenhag oldu. Ülke basını eşleşmeyi zorlu olarak nitelerken ilginç başlıklar kullandı. Skorer'in Danimarka basınından derlediği başlıkların bazıları şöyle:  

“Hayal edilebileceğinin en kötüsü”

Ekstra Bladet: “Hayal edilebileceğinin en kötüsü” manşetiyle verdiği haberinde, FC Kopenhag, kadrosunda Andreas Cornelius ve Jens Stryger Larsen ile Türkiye şampiyonu Trabzonspor ile karşılaşacağını yazdı.

"Gerçek bir kabus"

B.T.: “FC Kopenhag, kadrosunda Andreas Cornelius ve Jens Stryger Larsen’in bulunduğu Türkiye şampiyonu Trabzonspor ile eşleşti. Bundan daha kötü bir rakip çekemeyecek olan FCK için gerçek bir kabus olduğu söylenmelidir” denildi.

İlgini Çekebilir
Florian Grillitsch bombası! Menajeri İstanbul'a davet edildi
Habere Git

"Korkunç bir rakip"

TV2: FC Kopenhag’ın korkunç bir rakiple karşılaşacağına vurgu yaptığı haberinde, Andreas Cornelius ve Jens Stryger Larsen’in Parken’i ziyaret edeceğini belirtti

Senin için hazırladığımız haberler