"Bu bir öpücük değildi, sadece..."

17.05.2020 - 22:54 | Son Güncellenme: 17.05.2020 - 22:56

Bundesliga maçları yeniden başladı. Hertha Berlin forması giyen futbolcular, saha içinde yaşadıkları gol sevinci sebebiyle eleştiri konusu oldular. Takım arkadaşını öptüğü eleştirilerini alan Boyota'dan bir açıklama geldi.

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Almanya Ligi ekiplerinden Hertha Berlin ile Hoffenheim arasında oynanan maçta ortaya çıkan bazı görüntüler tartışma yarattı. 3-0, Hertha Berlin'in üstünlüğüyle sona eren maçta Dedryck Boyata, takım arkadaşı Mark Gruijic'i öpmekle suçlandı. Ancak; futbolcu ortaya çıkan görüntülerin tam aksini iddia ediyor.

"Bu öpücük değildi, ellerimi yüzüne koydum"

Boyata bu konuda sosyal medya aracılığıyla bir açıklama yaptı. Futbolcu, "Bu ne bir öpücüktü ne de bir kutlama. Ellerimi yüzüne koyduğum için özür dilerim. Ona belli başlı şeyler hakkında talimatları aktarıyordum.Tabii ki böyle durumlarda kesinlikle dikkatli olmamız lazım. Kutlama tarzımıza mutlaka bakmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Hertha Berlin'in gol sevinci kutlamalarına tepkiler var

Öte yandan Hertha Berlin forması giyen futbolcuların, gol sevinçlerinde sosyal mesafe kuralına uymaması sebebiyle başka kulüplerden eleştiriler geldi. Almanya Ligi sözcüsünün sözleri de hatırlatıldı. Gol kutlamaları konusunda herkesin dikkatli olması gerektiği ifade ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler