Gremio taraftarları Palmeiras maçı sonrası VAR sistemine saldırdı

01.11.2021 - 01:01 | Son Güncellenme: 01.11.2021 - 01:18

Brezilya Ligi Serie A’da oynanan Palmeiras maçında attıkları gol VAR’dan iptal edilince çılgına gönen Gremio taraftarı, sahaya girip sistemi parçaladı. İşte detaylar...

Gremio taraftarları Palmeiras maçı sonrası VAR sistemine saldırdı

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Brezilya Ligi Serie A’da oynanan Gremio-Palmeiras maçı çok ilginç görüntülere sahne oldu. Uygulamaya geçtiği günden bu yana tartışma konusu olan VAR sistemi, bir kulübün taraftarlarını sonunda çıldırttı.

VAR'ın iptal ettiği gol taraftarı galeyana getirdi

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Gremio, evinde konuk ettiği Palmeiras'a 3-1 mağlup oldu. Ev sahibi takım 2-1 yenik durumdayken Alves ile bir gol buldu. Ancak 86. dakikada taraftarlar beraberlik sevinci yaşarken gol, VAR'dan iptal edildi. 

Yenilginin öfkesini VAR'dan çıkardılar

Konuk takım uzatma anlarında bir gol daha atarak maçın 3-1 kazandı. Bitiş düdüğüyle birlikte sahaya inen Gremio taraftarları ise öfkelerini VAR'dan çıkardı. Sistemin monitörü ve sahadaki diğer parçaları tekme tokat kırıldı.    

Federasyon ne ceza verecek?

Futbol sahalarında ilk kez yaşanan bu olaya ne gibi bir ceza çıkacağı merak konusu oldu. Brezilya Federasyonu'nun Gremio kulübüne VAR vukuatı dolayısıyla ciddi bir yaptırım uygulaması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler