“Bu Efes müthiş oynuyor. Böyle giderse…” İsrailliler şaşkına döndü!

17.03.2021 - 17:49 | Son Güncellenme: 17.03.2021 - 18:01

Basketbol haberleri… THY Euroleague’de Maccabi’yi deplasmanda 90-66’lık skorla deviren Anadolu Efes, İsraillileri büyüledi. Yapılan haberlerde temsilcimizin son dönemde oynadığı basketbola ve şampiyonluk şansına değinildi. İşte detaylar…

“Bu Efes müthiş oynuyor. Böyle giderse…” İsrailliler şaşkına döndü!

AJANSSPOR-HABER

THY Euroleague’de Maccabi Playtika takımını 90-66 yenen Anadolu Efes, üst üste 8. galibiyetini aldı. Puan durumunda 2. sıraya yükselen temsilcimiz son haftalarda yakaladığı formla taraflı tarafsız herkesin beğenisini topladı.

Efes Euroleague şampiyonluğunun favorisi

İsrail basını maçla ilgili haberlerinde "Maccabi Avrupa’da sahasında bugüne kadarki en ağır yenilgiyi aldı” yorumuna yer verdi. Walla ve One spor sitelerinde, “Anadolu Efes, Euroleague’de son 2 aydaki en formda takım ve şampiyonluğun büyük favorisi” görüşü paylaşıldı.

Maccabi'ye evinde en ağır darbeyi indirdi

Haaretz de İsrail temsilcisinin kendi sahasında yediği 24 sayılık farkın bir rekor olduğunun altını çizerken, “Anadolu Efes Maccabi’ye sahasında tarihinin en büyük Avrupa maçı yenilgisini yaşattı. Efes müthiş basketbol oynuyor” ifadelerini kullandı.

Lacivert beyazlılar, yakaldığı yüksek form grafiğini istatistiklere de yansıttı. Ergin Ataman’ın öğrencileri Euroleague’deki son 5 maçını ortalama 25.8 sayı farkla kazandı.

Anadolu Efes’in THY Euroleague’de oynadığı son maçlar ve sonuçları:

Fenerbahçe Beko- Anadolu Efes: 74-106

Anadolu Efes-Valencia: 99-83

Anadolu Efes-CSKA Moskova: 100-70

Anadolu Efes-Zalgiris Kaunas: 89-62

Maccabi Playtika- Anadolu Efes: 66-90

Senin için hazırladığımız haberler