"Bu fotoğraf Çin'e gideceğimin..."

10.05.2017 - 14:54 | Son Güncellenme: 10.05.2017 - 14:54

AJANSSPOR DIŞ HABER -  İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea’nin golcü futbolcusu Diego Costa’nın Çin’e transfer olup olmayacağı konusunda her gün yeni iddialar ortaya atılıyor. Chelsea menajeri Antonio Conte ise tecrübeli futbolcunun takımda kalacağı konusunda garanti vermiyor.

Geçtiğimiz günlerde Londra'da menajeri Jorge Mendes ve Uzakdoğulu bir iş adamıyla yemek yerken görüntülenen Diego Costa, “Geleceğim hakkında karar verecek olan kişi benim. Bu fotoğraf Çin’e gideceğimin garantisi değil” dedi.

“Çin’e transfer olması sürpriz değil”

Öte yandan futbolcuya yakın kaynaklar, golcü ismin sezon sonunda Chelsea’den ayrılıp Çin Halk Cumhuriyeti Süper Lig’e gitmesinin sürpriz olmadığı görüşünde. Diego Costa’ya Çin Ligi ekiplerinden Tianjin Quanjian’ın talip olduğu biliniyor.

Bu sezon oynadığı 39 maçta 21 gol atıp 5 de asist yapan Diego Costa, hatırlanacağı gibi menajer Antonio Conte ile tartışma yaşamış ve kadro dışı bırakılmıştı. Ancak İtalyan çalıştırıcı daha sonra 28 yaşındaki golcüyü yeniden görevlendirmişti.

Fabio Cannavaro çalıştırıyor…

Bu arada Diego Costa’yı kadrosuna katmanın hesaplarını yapan Tianjin Quanjian ekibini İtalyan futbolunun unutulmaz isimlerinden Fabio Cannavaro çalıştırıyor. Tianjin, 8 maçta topladığı 10 puanla 8. sırada yer alıyor.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler