Denizlispor Maçı Öncesi Trabzonspor'un Yıldızları Kadro Dışı!

Akın Ungan
08.02.2022 - 16:17 | Son Güncellenme: 08.02.2022 - 16:29

Trabzonspor, Denizlispor maçının kamp kadrosunu açıkladı. Kadroda Edin Visca, Marek Hamsik, Nwakaeme Abdülkadir Ömür, Cornelius, Dorukhan Toköz yer almadı.

Denizlispor Maçı Öncesi Trabzonspor'un Yıldızları Kadro Dışı!

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu mücadelesinde Denizlispor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Gösterdiği performans ile çok iyi bir sezon geçiren ve Süper Lig'in zirvesinde yer alan Trabzonspor, Denizli maçı öncesi kamp kadrosunu açıkladı.

Trabzonspor'un kamp kadrosu

Trabzonspor'un Denizlispor maçı için açıkladığı kamp kadrosunda, Erce, Arda, M. Taha, Serkan, Peres, İsmail, Trondsen, Puchacz, Taha, Hüseyin, Hugo, Ahmetcan, M. Cem, Kerem, Berat, Siopis, Bakasetas, Yunus, Yusuf, Kouassi, Batuhan, Enis ve Emrehan yer aldı.

Yıldızlar Denizli'de yok!

Trabzonspor teknik heyeti, Denizlispor maçı kadrosuna takımın yıldızlarından bazı isimleri dahil etmedi. Buna göre Uğurcan, Denswil, Marek Hamsik, Dorukhan, A. Ömür, Cornelius, Nwakaeme, Edin Visca, Salih Kavrazlı, Djaniny ve Koita kupa maçında forma giyemeyecek.

Denizlispor'un ligdeki durumu

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, bu sezon kötü bir dönemden geçiyor. Ligde başarısız grafiği ile 18. sırada bulunan takım, 22 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. Bir dönem Süper Lig'de çeşitli başarılar yakalamış köklü kulüp, 22 haftada topladığı 20 puan ile 1. Lig'den düşme korkusu yaşıyor.

Denizlispor-Trabzonspor maçı ne zaman?

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Denizlispor, Trabzonspor'u evinde konuk edecek. Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak mücadele, 9 Şubat Çarşamba günü, saat 20.30'da başlayacak. Maçı Alper Ulusoy yönetecek. Yardımcı hakemler ise Cevdet Kömürcüoğlu ve İlker Takpak olacak.

Senin için hazırladığımız haberler