Bu gelişme Ali Akman'ın geleceğini etkileyebilir! Kulüpler doğruladı...

13.04.2021 - 15:32 | Son Güncellenme: 13.04.2021 - 15:36

Son dakika haberleri... Ali Akman'ın Eintracht Frankfurt'taki hocası Adi Hütter, sezon sonu Borussia Mönchengladbach'ın başına geçiyor. İşte detaylar...

Bu gelişme Ali Akman'ın geleceğini etkileyebilir! Kulüpler doğruladı...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Eintracht Frankfurt'un teknik direktörü Adi Hütter'in geleceği netleşti. Adi Hütter, önümüzdeki yazdan itibaren Borussia Mönchengladbach'ın başına geçecek. Detaylar haberde...

Hütter, Frankfurt'tan ayrılacak

Hem Borussia Mönchengladbach hem de Eintracht Frankfurt, Hütter'in 3 yılın ardından kulüpten ayrılacağını doğruladı. Hütter, Frankfurt'taki dönemi için açıklama yaptı.

Ayrılık kararı için konuştu

Hütter, "Burada çok güzel ve yoğun bir 3 yıl yaşadım. Bu sezonun sonunda ben ve takımın olağanüstü bir sonuçla bitirmek istiyoruz" dedi. Ayrıca spor direktörü Fredi Bobic de Hütter'in durumu hakkında açıklama yaptı.

Frankfurt'un hedefi

Fredi Bobic, "Tarihi bir fırsatımız var. Şu anda önemli olan şey Frankfurt'un başarısı. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz. Her şeyi bu hedefe göre gerçekleştirmeye gayret ediyoruz" dedi.

Hütter'in Frankfurt performansı

Adi Hütter, 96 Bundesliga maçında 42 galibiyet, 26 beraberlik ve 28 mağlubiyet yaşadı. Yani; 1.58 puan ortalaması yakaladı. Hatırlanacağı üzere 2018 yazında Niko Kovac'ın yerine gelen Hütter'in 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu. Alman basını bu ayrılığın 7.5 milyon Euro çıkış maddesiyle olabileceğini de yazdı.

Ali Akman da etkilenecek

Öte yandan Bursaspor'dan ayrılan Ali Akman da Eintracht Frankfurt takımına transfer olmuştu. Yeni gelecek teknik direktörün Ali Akman konusunda nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Genç oyunculara verdiği değerle bilinen Hütter, "Ali Akman fizik olarak şu anda çok iyi değil. Ancak; çok yetenekli bir oyuncu. Heyecan veriyor. Kendisini en iyi şekilde kullanmak istiyoruz" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler