Bu gerçek şaşırtacak! Muslera...

21.06.2018 - 18:14 | Son Güncellenme: 21.06.2018 - 21:16

Doğdukları ülkede milli forma giymeyen isimlerin en dikkat çekeni Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera.... Listedeki diğer isimleri duyunca da çok şaşıracaksınız!

Bu gerçek şaşırtacak! Muslera...

Doğdukları ülkede milli forma giymeyen isimlerin en dikkat çekeni Fernando Muslera. Listedeki diğer isimleri duyunca da çok şaşıracaksınız! Onlardan biri de Galatasaray'ın Uruguaylı eldiveni Muslera...

Buenos Aires - Arjantin doğumlu Fernando Muslera, küçük yaşta Montevideo - Uruguay'a geldi. Grup maçları sonunda 100. kez Uruguay milli formasını giymiş olacak.

Fas'ta liste kabarık... Kaleci Yassine Bounou, Kanada doğumlu. Bek oyuncusu Achraf Hakimi, Madrid-İspanya'da doğdu. Manuel da Costa, Medhi Benatia, Younes Belhanda ve Khalid Boutaib, Fransa'da doğdu. Mbark Boussoufa, Nordin Amrabat ve Hakim Ziyech ise Hollanda doğumlu.
İspanya milli takımının önemli isimlerinden Thiago Alcantara'nın babası, efsane Brezilyalı futbolcu Mazinho ama Thiago'nun doğum yeri San Pietro Vernotico, İtalya.
Gonzalo Higuain'in Fransa doğumlu olduğunu biliyor muydunuz? Antoine Griezmann, Kylian Mbappe ve Ousmane Dembele'nin yanında Higuain de olsa fena olmaz mıydı?
İsviçre doğumlu Ivan Rakitic, İsviçre'nin U17/U19/U21 takımlarında da forma giydi. Basel'de yetişen Rakitic, baba tarafından Hırvat. Slaven Bilic'ten milli takım için çağrı alınca, tercihini Hırvatistan olarak yapıyor.
5 yaşında Jamaika'dan Londra'ya gelen Raheem Sterling de bu kategoride yer alanlardan biri.

En bilinenlerden biri ise Diego Costa. Brezilya'nın 2 hazırlık maçında oynamasına rağmen A takım tercihini İspanya'dan yana yapan Diego Costa, İspanya'nın 2014 Dünya Kupası kadrosunda yer almış ama İspanya gruplardan çıkamamıştı. (Spor Arena)

Senin için hazırladığımız haberler