Bu gerçekten de Victor Moses mı?

15.10.2021 - 14:13 | Son Güncellenme: 15.10.2021 - 15:20

Daha önce Fenerbahçe forması da giyen ve Spartak Moskova'da oynayan Victor Moses, şanssız bir dönem yaşıyor. Moskova taraftarları futbolcuyu eleştiriyor.

Bu gerçekten de Victor Moses mı?

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Daha önce ligimizde Fenerbahçe forması da giyen ve futbol kariyerine Rusya Ligi ekiplerinden Spartak Moskova'da devam eden Victor Moses'ın bu sezonki performansı tartışma konusu oldu. Detaylar haberde...

Victor Moses haftalardır suskun

Nijeryalı futbolcu Victor Moses, bu sezon Rusya Ligi, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi olmak üzere toplam 11 maçta 738 dakika süre aldı. Futbolcu ne gol atabildi, ne de asist yapabildi.

Mayıs ayının oyuncusu seçilmişti

Spartak Moskova'ya 6.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında alınan futbolcunun bu performansı Rus ekibinin taraftarlarını kızdırdı. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan taraftarlar, Mayıs ayının futbolcusu seçilen tecrübeli isim için, "Bu gerçekten de Victor Moses mı?" ifadelerini kullandı. 

Moses'ın performansı

Moses geçen sezon 20 maçta 1594 dakika süre almış ve 4 gol 2 asistlik performans sergilemişti. Moses, Fenerbahçe'de 2018-19 sezonunda 16 maçta 4 gol 1 asist, 2019-20 sezonunda ise 7 maçta 1 gol 1 asist yapıp Inter'in yolunu tutmuştu. 

Daha önce hangi takımlarda oynadı?

Rus ekibinde 2. sezonunu geçiren Victor Moses daha önce Chelsea, West Ham United, Stoke City, Wigan ve Crystal Palace ekiplerinin de formasını terletmişti.

Senin için hazırladığımız haberler