Bu hafta sürpriz oynayan kazandı!

13.12.2020 - 22:06 | Son Güncellenme: 13.12.2020 - 23:02

Son dakika spor haberleri... Bu hafta sonu Avrupa Liglerine favori takımların kayıpları damga vurdu! Süper Lig'de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir, Bundesliga'da Bayern Münih ve Dortmund, Premier Lig'de ise Liverpool, Manchester City, Tottenham, Chelsea ve Manchester United haftayı puansız kapadı.

Bu hafta sürpriz oynayan kazandı!

DETAY HABER - AJANSSPOR

Bu hafta Avrupa Liglerine favori takımların yaşadığı puan kayıpları damga vurdu. 

Süper Lig’de Fenerbahçe kendi evinde Malatyaspor’a 3-0, Beşiktaş ise deplasmanda Alanyaspor’a 2-1 kaybetti. Medipol Başakşehir de sahasında Gaziantep FK'ya 2-1 mağlup oldu.

İngiltere'de de 5 büyükler üzüldü

Premier Lig'in 5 büyük takımı Liverpool, Manchester City, Tottenham, Chelsea ve Manchester United da bu hafta puan kaybetti. Manchester United ve City, derbide 0-0 berabere kaldı.

Crystal Palace - Tottenham ve Fulham - Liverpool maçları da 1-1 berabere tamamlandı. Chelsea ise Everton deplasmanından 1-0 mağlup döndü.

Dortmund'un farklı mağlubiyeti, Favre'yi istifaya götürdü

Bundesliga’da da sürpriz puan kayıpları yaşandı. Bayern Münih, deplasmanda Union Berlin ile 1-1 berabere kaldı. Dortmund’un evinde Stuttgart’a 5-1 kaybetmesi ise Favre’yi görevinden etti. Sarı - siyahlılarda teknik direktör Lucien Favre'nin görevine son verildiği açıklandı.

AC Milan ise, 2-0 geriye düştüğü maçta Parma ile 2-2 berabere kaldı. Fransa Ligi'nde ise şampiyonluğun mutlak favorisi PSG, Lyon'a 1-0 mağlup oldu.

Senin için hazırladığımız haberler