"Bu hikaye bitmedi..."

25.07.2020 - 17:58 | Son Güncellenme: 25.07.2020 - 18:09

Son dakika Galatasaray haberi... Galatasaray'daki kiralık sözleşmesi sona eren Mario Lemina veda mesajı yayınladı. Peki Lemina neler söyledi? İşte detaylar..

"Bu hikaye bitmedi..."

Galatasaray'ın sezon başında Southampton'dan kiraladığı Mario Lemina, sözleşmesinin bitimiyle Galatasaray'a veda ederken, bir teşekkür mesajı yayınladı. 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Lemina, geldiği ilk günden bu yana kendisine büyük sevgi gösyeren Galatasaray taraftarına teşekkür etti.

Lemina Galatasaray forması giydiği için gurur duyduğunu belirterek, "İyi zamanlarda ve kötü zamanlarda, hayatımda bir kez de olsa Galatasaray'ın renklerini taşıdığım için gururu ve onur duyuyorum. Hepinize teşekkür ederim" ifadesini kullandı.

26 yaşındaki Gabonlu orta saha, "Takım arkadaşlarıma, hocama ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Sizi tüm kalbimle seviyorum. Çok yakında görüşürüz. Bu hikaye bitmedi" diyerek sözlerini tamamladı.

Lemina'nın Galatasaray performansı

Galatasaray'da zaman zaman sakatlık sıkıntısı yaşayan ve son 5 lig maçında forma giyemeyen Lemina, toplam 28 resmi maçta 2228 dakika süre aldı ve 1 gol attı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler