Ergin Ataman’dan Georgios Bartzokas’a: "Bu kadar kıskanç olmana gerek yok"

Özgür Koç
11.06.2024 - 09:43 | Son Güncellenme: 11.06.2024 - 09:50

Yunan ekibi Panathinaikos'un baş antrenörü olan Ergin Ataman'dan final serisindeki rakibi Olympiakos'un koçu Georgios Bartzokas hakkında olay sözler kullandı. İşte detaylar...

Ergin Ataman’dan Georgios Bartzokas’a: "Bu kadar kıskanç olmana gerek yok"

AJANSSPOR - HABER

Yunanistan Basketbol Ligi final serisinin üçüncü maçında Panathinaikos, sahasında ağırladığı Olympiakos’u mağlup ederek eşleşmedeki ilk galibiyetini aldı ve durumu 2-1’e getirdi.

Ataman'dan Bartzokas'a cevap

Panathinaikos başantrenörü Ergin Ataman, ilk iki maçta gerginlik yaşadığı Olympiakos koçu Georgios Bartzokas'un karşılaşmanın ardından kendisi hakkındaki “Bay Ataman bundan önceki iki maçta da oyundan atılmıştı, bu yüzden bugün kenarda sakin kalmak istedik. Sadece basketbola odaklanmamız gerektiğini biliyorduk.” sözlerine basın toplantısında cevap verdi.

"Bu kadar kıskanç olmana gerek yok. Kendi işini yap"

Bartzokas’ın kendisi hakkında konuştuğunu kaydeden Ataman, "Arkadaşım, lütfen benim hakkımda konuşmayı bırak. Ben kendi işimi yapıyorum, sen de kendi işini yap. Bu kadar kıskanç olmana gerek yok, gelecekte bir gün sen de EuroLeague’i kazanabilirsin. Taraftarların senden bunu bekliyor. Kendi işini yap ve benim hakkımda konuşmayı bırak. Pire’de oynanan son maçtan sonra oyundan atılmamdan ve bu maçta da benzeri şeyler yapabileceğimden bahsetmişti. Tamam, bu benim işim. Hakemler beni oyundan atıyorlar ama bu benimle alakalı bir şey. Sen kendi işini yap, basın toplantılarında benim hakkımda konuşma. Kendi takımın hakkında konuş.” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler