Mehmet Demirkol'dan Kasımpaşa-F.Bahçe maçı yorumu: "Bu kadarını görmemiştim"

İsa Kethüda
09.10.2023 - 11:17 | Son Güncellenme: 09.10.2023 - 11:23

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Youtube kanalında Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi... İşte detaylar...

Mehmet Demirkol'dan Kasımpaşa-F.Bahçe maçı yorumu: "Bu kadarını görmemiştim"

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı deplasmanda 2-0 yenerek liderliğini sürdürdüğü maçı değerlendiren Mehmet Demirkol, "Bu kadarını görmemiştim" dedi. Demirkol, Fenerbahçe'nin üçüncü bölgede beklentinin gerisinde bir performans sergilediğini vurguladı.

"Kasımpaşa hiç kıpırdayamadı"

Kasımpaşa'nın karşılaşmada pozisyonu olmadığını söyleyen Demirkol, "Kasımpaşa'nın hatırladığım bir isabetli şutu var. Pozisyonu yok. Kemal Hoca, Fenerbahçe ile orta sahada mücadeleye girmeyeyim dedi. Ancak Fenerbahçe'nin arkasındaki üç uzunu, Osterwolde'yi de katalım. Hiç nefes aldırmadı. Kasımpaşa hiç kıpırdayamadı. 

"Nefes aldırmadı"

Fenerbahçe dönen topları da aldı. Fenerbahçe ilk 25 dakikada müthiş oynadı. Fenerbahçe net üstündü. Nefes aldırmadı. Acayip bir durum ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin 1.,,2.,3. bölgeye geçişi defansif ve hücum olarak olağanüstü iyiydi. 1 ve 2. bölgelerde topla oynamada çok çok iyiydi. 

İlgini Çekebilir
Ferdi Kadıoğlu'nun babasından ayrılık itirafı!
Habere Git

"Maçın hakkı 2-0 değildi"

Üçüncü bölgede müthiş bir sakarlık vardı. Hem vuruş becerisinde düşüş hem de 40'a yakın orta yaptı. Bu ortalar erken orta değil. Çizgiye inip içeri ortalar. Bunlarda da oyuncu olan bölgeye topu çokarmakta sıkıntı yaşadılar. Maçın hakkı 2-0 değildi. 

"Bu kadarını görmemiştim"

Çok daha fazlasıydı. Dzeko'nun falan sonlara doğru morali bozuldu. Dzeko, Tadic, Zajc, Batshuayi çok gol kaçırdı. Son 3 dakikada üç net pozisyonu var. Bu kadarını görmemiştim. Nefes aldırmadılar. 

"Kale önünde pas ve şutlarda Fenerbahçe'nin sakarlığı vardı"

Szymanski'yi gol bölgesinde topla buluşturamadıysanız son paslarda bir problem var demektir. Maçın başından itibaren bu vardı. Sonlara doğru arttı. Çok büyük bir fark kaçtı. Kale önünde pas ve şutlarda Fenerbahçe'nin sakarlığı vardı. 

İlgini Çekebilir
G.Saray'da yönetimden Okan Buruk ve 3 futbolcuya dev zam!
Habere Git

"Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı tartışmalı"

Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı tartışmalı. Bence değil. Dize temas var. Ama yok. Dzeko penaltıyı almak istedi ve aldı gibime geliyor" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler