"Bu kadro ile bundan fazla olması çok zor"

31.10.2020 - 21:45 | Son Güncellenme: 31.10.2020 - 21:45

Ankaragücü, ligin 7. haftasında konuk olduğu Galatasaray'a 1-0 mağlup oldu. Başkent ekibinde teknik direktör Fuat Çapa, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Hakem kararlarını eleştiren deneyimli teknik adam, oynadıkları oyunun hakkını alamadıklarını söyledi.

Ankaragücü, Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 1-0 mağlup oldu. Teknik direktör Fuat Çapa, karşılaşmanın ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Çapa hakem kararlarını eleştirirken, "En az rakibimiz kadar pozisyona girdik. İlk 20 dakikada iyi oynadık. İlk defa birlikte oynayan bir oyuncu grubu vardı. Sonuca göre değerlendirirsek doğru olmaz. İlk 20 dakikada çok net pozisyonlar yaşadık. Atakan'a yapılan pozisyonda VAR devreye girmedi. Geçen hafta bize verilen pozisyon gibi... Oyuncular zaman zaman neden hakeme itiraz etmiyor diyorlar. Çünkü hemen kart çıkıyor" dedi.

"Bu kadro ile bundan fazla olması çok zor"

İyi oynamalarına kazanamadıklarını vurgulayan Çapa, "Tabloya bakarsanız iyi bir durum gözükmüyor ama sahadaki oyuna bakarsanız rakiplerden çok geride olduğumuzu düşünmüyorum. Bolingi 56'da golü atsa galip de gelirdik. Bu puan bizi tatmin etmiyor ama oynanan oyuna bakacak olursanız, bu kadro ile bundan fazla olması çok zor. İstekli başladık ve galip gelmek için kadro oluşturduğumuzu görmek çok kolay.

Rakibin 1 golü var, bir de Atakan'ın çizgiden çıkardığı pozisyon var. Biz çok sayıda pozisyon kaçırdık. İlk devrede golün son dakikada gelmesi bizim için üzücüydü. Bolingi, 5 haftadır yoktu. Bugün oynadı. Geçtiğimiz haftaya nazaran 6 değişik oyuncuyla oynadık. Bu kadar kolay değil. Sonuç olarak belki kaybettik ama gelecek adına çok şey koyununazandık" diyerek sözlerini noktaladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler