Adana Demirspor'da Vincenzo Montella, Antalyaspor Maçını Değerlendirdi

Orhan Gülek
18.03.2023 - 20:25 | Son Güncellenme: 18.03.2023 - 20:31

Süper Lig'in 26. haftasında, sahasında Fraport TAV Antalyaspor'u 2-0 yenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella değerlendirmede bulundu.

Adana Demirspor'da Vincenzo Montella, Antalyaspor Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Adana Demirspor sahasında Antalyaspor ile kozlarını paylaştı. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi 2-0 kazanan ev sahibi ekip 3 puanı hanesine yazdırdı.

Karşılaşma sonrası Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu.

Montella, Yeni Adana Stadyumu'ndaki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, hayallerine devam edebilmek için çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.

"5 dakikada 3 tane net pozisyon bulduk"

Maçın ilk 25 dakikasının dengeli gittiğini ifade eden Montella, şunları dile getirdi:

"Sonrasında bir tane kontraatak yedik. O kontratak bize aslında bir itiş gücü verdi ve o itiş gücüyle sonraki 5 dakikada 3 tane net pozisyon bulduk. Bu konuda biraz daha fazla gelişmemiz gerektiğini düşünüyorum. Çünkü ikinci yarıda maçı daha önce de kapatabilirdik.

İlgini Çekebilir
Antalya'ya Demir yumruk! Avrupa takibi sürüyor
Habere Git

"Gol yemeden kapattık"

Aslında rakip zorlamaya başladığında bile iki tane forvetle biz hiç zorlanmadık. Kapatmaya iyi bir şekilde devam ettik ama o sırada rakip o kadar dengesizdi ki pozisyonları yine bulduk. Çok net pozisyonlar bulduk ve tekrar ediyorum bu konuda gelişmemiz gerekiyor. Çünkü daha öncesinden maçı bitirebilirdik. Genel olarak galibiyetten çok çok memnunum. Çünkü gol yemeden kapattık. Bu da çok önemliydi bizim için."

"Galibiyetin anlamı daha fazla büyüyor bizim için"

Montella, depremin ardından ilk kez taraftarların karşısına çıktığının hatırlatılması üzerine "Taraftarlarımızla buluşmak çok önemliydi. Ve onlara özellikle bu maçla beraber bir sevinç hediye etmek çok önemliydi. O yüzden galibiyetin anlamı biraz daha fazla büyüyor bizim için." diye konuştu.

Montella'dan 12 maçta 8 galibiyet

Bu sonuçla Adana Demirspor puanını 45'e çıkarırken, Antalyaspor 28 puanda kaldı. Adana Demirspor, bu sezon iç sahada oynadığı 12 maçta 8 galibiyet elde ederken 4 maçtan beraberlikle ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler