'Bu konumdan çıkmak için savaşmaya devam edeceğiz'
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Başakşehir'de Uğur Uçar ve Fredrik Guldbrandsen, Süper Lig'de oynadıkları Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Son 5 Haber

Fenerbahçe, Gaziantep FK maçının hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, Marsilya maçının bilet fiyatlarını açıkladı! Misafir takım taraftarı olmayacak

Real Madrid, Thibaut Courtois ile sözleşme uzatıyor

Ayhancan Güven, Intercontinental GT Challenge'ın Suzuka 1000 ayağında 3. oldu

Eski Galatasaraylı futbolcu Wilfried Zaha kulüp arıyor
- Haberin Kaynağı:
AJANSSPOR - HABER
Süper Lig’in 37. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

'Kazanamayınca tatmin olamıyoruz'
Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Başakşehirli futbolcu Fredrik Gulbrandsen, "Açıkçası kazanamayınca tatmin olamıyoruz. Evimizde oynadık zor bir takıma karşı oynadık. Günün sonunda 1 puan aldık. Erzurumspor maçı var önümüzde. Bulunduğumuz konumdan çıkmak için savaşmaya devam edeceğiz." dedi.
'1 puan 1 puandır'
Turuncu - lacivertlilerin tecrübeli futbolcusu Uğur Uçar ise, Uğur Uçar (Başakşehir): "Rakibin direkten dönen 2 topu var. Maçı iyi analiz ettik ve maç 0-0 bitti. 1 puan 1 puandır. Haftaya Erzurum'la oynayacağız. Oradan 3 puan alırsak biraz rahatlayacağız." şeklinde konuştu.