"Bu maç için tamamen hazırız"
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
"Bu maç için tamamen hazırız"

Son 5 Haber

Kocaelispor'dan ayrılan Serdar Dursun'un yeni takımı belli oldu

Cesc Fabregas, Galatasaray'ın savunmadaki kalbini istiyor

Belgesel çekimi esnasında eşi arayan Fatih Tekke'nin verdiği tepkiye beğeni yağıyor

Ester ile çıktığı tatil Mbappe'ye çok pahalıya patladı

Porto çok istedi, Deniz Gül "Bırakın gideyim" dedi
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

"Bu maç için tamamen hazırız"
Voleybol Kadınlar Challenge Kupası finalinin rövanş maçında yarın sahasında Yunanistan temsilcisi OIympiakos ile karşılaşacak Bursa Büyükşehir Belediyespor'un antrenörü Jan de Brandt, müsabakaya hazır olduklarını söyledi.
Final karşılaşması öncesi iki takımın antrenörü ve takım kaptanları, maçın oynanacağı Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında bir araya geldi.
Brandt, takım olarak sezon başında belirledikleri hedefe ulaştıklarını, yarın da bu çerçevede final maçına çıkacaklarını söyledi.
Hedeflerine maç maç hazırlandıklarını belirten Brandt, "Bu maç için çok iyi çalışıp hazırlandık. Tamamen hazırız. Kupayı ikinci kez Bursa’ya getirmek için çalışacağız. Turnuvada son maçı Bursa'da oynamak istiyorduk. Şimdi evimizde final yapacağız." diye konuştu.
Bursa temsilcisinin takım kaptanı İpek Soroğlu ise iki yıl önce kazandıkları bu kupada yine final oynamanın heyecanını yaşadıklarını ifade etti.
İpek, kupanın iki yıl sonra yeniden Bursa'ya geldiğini vurgulayarak, "Kupanın Bursa’da kalmasını istiyoruz. Atina'da aldığımız iki set, altın değerinde. Alacağımız 3 set bizi hedefe götürecek. Bütün taraftarlarımızı bekliyoruz. Taraftarımızın gücünü iyi biliyorum." ifadesini kullandı.