Bu ne hal Kane! İngilizlerin kralı sıfır çekti

19.06.2021 - 00:41 | Son Güncellenme: 19.06.2021 - 00:49

EURO 2020’de en büyük hayal kırıklığını yaratan oyunculardan biri Harry Kane. Gol kralı adayı olarak gösterilen İngiliz forvet tek isabetli şut atamadı.

Bu ne hal Kane! İngilizlerin kralı sıfır çekti

AJANSSPOR-HABER

Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi İngilizlerin en büyük umut bağladığı futbolcu şüphesiz Harry Kane’di. Premier Lig’de müthiş bir sezon geçiren santrforun bu turnuvada da gol kralı olacağını iddia edenler çoğunluktaydı. 

Premier Lig'de gol kralı oldu

Kane, Tottenham forması altında çıktığı 35 maçta 23 gol, 14 asistle her iki alanda da krallığı kazanmıştı. Ancak 27 yaşındaki forvet şu ana kadar tam bir hayal kırıklığı yaşattı.

Hırvatistan maçında da kayıptı

Hırvatistan ile oynanan ilk maçta etkili olamayan Harry Kane, 82. dakikada oyundan alındı. Fakat İngilizler o karşılaşmayı 1-0 kazandığı için yıldız futbolcunun performansın fazla tartışılmadı.

EURO 2020'de isabeti yok

Harry Kane 0-0 sona eren İskoçya maçından sonra ise bütün şimşekleri üzerine çekti. Bu kez 74. dakikada oyundan alınan İngiliz futbolcu sahada hiçbir varlık gösteremedi. Kane, EURO 2020’de henüz golle tanışamazken, isabetli tek bir şut bile atamadı. 

'Heung Min Son yoksa Kane de yok'

Onun bu performansı takıma da yansırken İngiltere de 180 dakikada 1 gol bulabildi. Sosyal medyada yapılan çok sayıda yorumda, “Heung Min Son olmayınca Kane’den bu kadar” ifadeleri kullanıldı.  Gerçekten de Tottenham’da müthiş bir uyum yakalayan ikili birbirlerinin performanslarına da büyük katkı sağlamıştı.

Kane: İskoçya beraberliği hak etti

Öte yandan karşılaşma sonunda kısa bir açıklama yapan Harry Kane, “İskoçya iyi bir savunma yaptı. Beraberlik normal sonuç. Bu turnuvada hiçbir maç kolay olmaz zaten. Şimdi gruptaki durum daha da zorlaştı” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler