Bu piyango süper! Her gün 1 kişiye 1 milyon TL...

22.04.2020 - 11:22 | Son Güncellenme: 22.04.2020 - 11:27

Bu piyango süper! Her gün 1 kişiye 1 milyon TL...

tuttur.com’dan yepyeni bir oyun: Süper Piyango!

Corona virüsü nedeniyle birkaç ülke dışında spor faaliyetleri durmuş olsa da tuttur.com kullanıcılarını yeni oyunlarla buluştu.

İddaa platformunda Masa Tenisi ve Buz Hokeyi maçlarıyla tanışan tuttur.com kullanıcıları, Milli Piyango İdaresi tarafından yürürlüğe giren Süper Piyango’yu da tuttur.com’da oynama şansını yakaladı. Peki bu Süper Piyango oyunu nedir?

3 TL’ye 1 MİLYON TL KAZANMA ŞANSI

Milli Piyango İdaresi tarafından çekilişi yapılan Süper Piyango’da her gün bir kişiye 1 milyon TL ve yine her gün bir kişiye 100 bin TL ikramiye dağıtılıyor. Verilen amorti sayısı ise 200 bin adet!

Günün biletlerini görmek için tıkla

Süper Piyango alışageldik Milli Piyango biletinden ise farklı özelliklere sahip. Çekiliş sadece sanal bayilerden satılan biletler üzerinden gerçekleştiriliyor. Devretme geleneği ise Süper Piyango oyunu ile son buluyor. Bu oyunda çeyrek ya da yarım bilet uygulanması bulunmuyor. 6 rakamdan oluşan Süper Piyango’da bir bilet sadece 3 TL!

HER GÜN ÇEKİLİŞ

tuttur.com’da Süper Piyango bileti satışı her gün saat 22:30'da başlıyor. Satış, ertesi gün saat 21:30'da sona eriyor. Günün çekilişi ise 22:15'te Milli Piyango İdaresi tarafından yapılıyor. Dileyenler idarenin resmi web sayfasından çekilişi canlı olarak izleyebiliyor.

Süper Piyango bileti almak için tıkla

Senin için hazırladığımız haberler