Fatih Altaylı attığı tweeti sildi! "Bu Pulgar'ı Galatasaray'a kim itelediyse..."

22.02.2022 - 13:12 | Son Güncellenme: 22.02.2022 - 17:57

Galatasaray'ın deplasmanda Göztepe'yi 3-2 yenerek galibiyet hasretine son verdiği maçın ardından Fatih Altaylı'nın paylaşımı gündem oldu. İşte detaylar...

Fatih Altaylı attığı tweeti sildi! "Bu Pulgar'ı Galatasaray'a kim itelediyse..."

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da yöneticilik de yapan divan kurulu üyesi gazeteci Fatih Altay, Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı Erick Pulgar için sosyal medya hesabından çok sert bir paylaşım yaptı. Altaylı bir süre sonraysa attığı tweet'i sildi.

Menajerin belgeseli yapılır

Altaylı, yazdığı tweet'te, "Bu Pulgar'ı Galatasaray'a kim itelediyse helal olsun. Bu çocuk futbolcu falan değil. Tek bir pas tek bir olumlu hareketi yok. Bunu Galatasaray'a satan menajerin Netflix'te belgeseli yapılır yakında, büyük dolandırıcı diye" dedi. Ancak Altaylı, paylaşımını kısa bir süre içinde silip, kaldırdı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın yeni transferi Pulgar: "Sezon sonu İtalya'ya..."
Habere Git

Hücum hattında zayıf kaldı

28 yaşındaki Erick Pulgar, dün Göztepe karşısında ilk 11'de sahaya çıktı. 61 dakika sahada kalan Şilili orta saha, 32 defa topla buluştu. 5 ikili mücadele kazanıp, 3'ünü kaybeden oyuncu, yüzde 67'lik pas başarı yüzdesiyle oynadı. 2 hava topu kazanan Pulgar, 1'ini de kaybetti. Oyuncu hücum aksiyonlarında çok fazla yer alamadı.

Senin için hazırladığımız haberler