Marius Sumudica: "Bu saatten sonra büyük bir kriz başladı"

19.12.2021 - 16:32 | Son Güncellenme: 19.12.2021 - 16:58

Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Marius Sumudica gelecek haftalar için karamsar bir tablo çizdi.

Marius Sumudica: "Bu saatten sonra büyük bir kriz başladı"

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yeni Malatyaspor'un Rumen teknik adamı Marius sumudica, normalde maçın 0-0 bitmesi gerektiğini vurguladı.

 

"Bu saatten sonra Malatya için büyük bir kriz başladı"

Tecrübeli teknik adam şöyle konuştu:

"Çok büyük bir şans bulamadık. Sadece direkten dönen bir topumuz var Tetteh ile. Rize'nin de birkaç şansı oldu ama temiz pozisyonlar değildi. Yedek kulübesinden beş oyuncu geldi ve rakip bu oyuncularla skoru buldu. Ben 85. dakikada değişiklik yapmak zorunda kaldım. Yedek kulübem 20 yaş altında genç ve tecrübesiz. Çok zor bu şartlarda. Tecrübeli oyunculara ihtiyacım var. Bu saatten sonra Malatya için büyük bir kriz başladı."

Sumudica ilk oyuncu değişikliğini 85'te yaptı

Karşılaşmada ev sahibi Çaykur Rizespor 5 oyuncu değişikliğinin tamamını kullanırken, konuk ekip Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Marius Sumudica ilk ve tek oyuncu değişikliğini 85. dakikada Aabid'in yerine Kubilay Kanatsızkuş'u alarak yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler