"Bu sene büyük bir takımdan teklif aldım"

21.08.2017 - 17:36 | Son Güncellenme: 21.08.2017 - 17:36

"Bu sene büyük bir takımdan teklif aldım"

AJANSSPOR - Karabükspor'un başarılı oyuncularından Barış Başdaş, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a önemli açıklamalar yaptı.

Öne çıkanlar şu şekilde:

3-1 kazandıkları Medipol Başakşehir karşılaşmasını değerlendiren 27 yaşındaki oyuncu, "Galip geldik mutluyuz. Bu hafta da galibiyet almalıyız. Çok güçlü rakiplere karşı, içeride geçen sene kazandık." ifadelerini kullandı.

Tudor değerlendirmesi

"Tudor, geçen sene çok iyi başlangıç yapamadı. Bu sene çok iyi transferler ve kaliteli bir ekibe sahip. İnşallah daha iyi olur. Tudor iyi bir hoca. Koşturmayı seven, disiplinli bir hoca."

"İstanbul takımlarından birisiyle görüştüm"

"Geçen sene iyi bir sezon geçirdim. Bu sene de iyi başlangıç oldu. Bunun devamını getirmemiz gerekiyor. Biz profesyonel futbolcularız ve en iyisi için çalışmalıyız. Her sene okunduğu gibi büyük takımlarla adım geçti. Ama maalesef gerçekleşmedi. Bu sene sözleşmem vardı. Bu sene de İstanbul takımlarından birisiyle görüştüm. Bonservis ödemeyi istemediklerini söylediler. Benim de bir kalitem var. Türkiye'de çok yabancılar iyi paralar aldılar ve oynamadan gittiler. Benim performansıma bakıldığı zaman en az 25 maç oynuyorum. Ben Karabük'te de mutluyum. Süper Lig'de bir takımda kalmak istiyorum."

Senin için hazırladığımız haberler