Bu sene moda siyah beyaz!

26.05.2021 - 22:13 | Son Güncellenme: 26.05.2021 - 22:28

Sergen Yalçın Kartal’ı şampiyonluğa taşırken, Beşiktaşlı Samet Aybaba Adana Demirspor’u yine Beşiktaşlılığı ile bilinen Mustafa Denizli de Altay’ı Süper Lig’e çıkardı.

Bu sene moda siyah beyaz!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’in ardından TFF 1. Lig’de de sezon tamamlandı. Altay, nefes kesen play-off finalinin ardından Altınordu’yu son dakika golüyle devirerek mutlu sona ulaştı.

4 şampiyondan 3'ü Beşiktaşlı

Gerek Süper Lig’de gerekse 1. Lig’de hedefe ulaşan takımlarla ilgili dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı. İki ligde bayram sevinci yaşayan 4 takımdan 3’ünü Beşiktaşlı teknik adamlar zafere ulaştırdı.

Yalçın ve Aybaba'nın ardından Denizli 

Sergen Yalçın efsane futbolcusu olduğu Beşiktaş’taki ilk teknik direktörlük deneyimini şampiyonlukla taçlandırdı. 1. Lig’de bir ara hedeften iyice uzaklaşan Adana Demirspor’u son haftalarda göreve gelen Beşiktaş’ın eski kaptanı Samet Aybaba şampiyon yaptı.

Denizli'nin gönlündeki takım Beşiktaş

Ve son olarak Süper Lig’e 18 yıldır özlem duyan Altay’ın büyük hasretini Büyük Mustafa lakaplı Mustafa Denizli bitirdi. Play-off’lardan hemen önce göreve gelen 71 yaşındaki teknik adam, daha önce Beşiktaş’ı da şampiyon yaparken, geçmişte Beşiktaşlı olduğunu da açıklamıştı. 

 

 

Senin için hazırladığımız haberler