Hakan Bolat: "Bu sezon İstanbul'da maçlarımızı tamamlayacağız"

Eren Tuncay
15.02.2023 - 15:38 | Son Güncellenme: 15.02.2023 - 15:49

Deprem felaketinden etkilenen kulüpler arasında bulunan İskenderunspor'da başkan Hakan Bolat'tan liglerin durumu hakkında açıklama geldi. İşte detaylar.

Hakan Bolat: "Bu sezon İstanbul'da maçlarımızı tamamlayacağız"

AJANSSPOR - HABER

Kahramanmaraş merkezli depremler, büyük bir yıkıma neden oldu. Depremden etkilenen kulüplerden İskenderunspor'un başkanı Hakan Bolat ligden çekilme kararı hakkında konuştu. 

"Amacımız şehrimize moral vermek"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hakan Bolat, "İskenderun'un yüzde 50'si yıkıldı, yüzde 50'lik kısmına da girilemez raporu verildi. İki hocamız ve bir oyuncumuzu kaybettik. Mekânları cennet olsun. Ligden çekilmeyi hiç düşünmedik, İskenderun futbol şehri, bu sezon İstanbul'da maçlarımızı tamamlayacağız. Amacımız İskenderunspor'u bir üst lige taşımak ve şehrimize moral vermek. TFF'den Riva Tesisleri için haber bekliyoruz. Stadyum konusunda da kulüp başkanlarından rica ettim" dedi.

"Maddi destek istedik"

Ekonomik olarak zor durumda olduklarının altını çizen Bolat, "TFF'den maddi olarak destek istedik, bu destek hibe yoluyla değil, gelecek sezonun gelirlerini şimdiden almak gibi. Çünkü ekonomik olarak çok zor durumdayız. Nasip olursa deprem felaketinden etkilenen bir takımla yardım maçı yapacağız. Bu maçtan elde edilen geliri de vefat eden hocalarımız ve oyuncumuzun ailesine göndereceğiz" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
"İskenderun için o kupayı kazanmak istiyoruz"
Habere Git

"O kupayı İskenderun için kaldırmak istiyoruz"

Radyospor'a konuşan İskenderunspor'dan Bahadır Erol, "İskenderun için o kupayı kazanmak istiyoruz" demişti.

Ligden çekilenler oldu

Süper Lig'de Hatayspor ve Gaziantep FK'nın yanı sıra Adıyaman FK, Diyarbekirspor, Kahramanmaraşspor, Osmaniyespor ve Malatya Arguvanspor ligden çekilmişti.

Uğur Kurt hayatını kaybetti

Depremde İskenderun'da bulunan İskenderunspor'un kaleci antrenörü Uğur Kurt'un hayatını kaybetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler