"Bu sorunun yakında çözüleceğini düşünmüyorum"

25.03.2020 - 12:31 | Son Güncellenme: 25.03.2020 - 12:35

"Bu sorunun yakında çözüleceğini düşünmüyorum"

İlk olarak Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs, İtalya'da hayatı durma noktasına getirdi. DAZN kanalının İtalyan muhabiri Diletta Leotta, ülkesindeki son durumu paylaştı.

"Hastaneler doldu taştı, artık yer bulunmuyor"

Başarılı spiker, "Günün ilk ışıklarından sonuna kadar sokakta ambulans siren sesi duyuyoruz. Hastaneler doldu taştı, artık yer bulunmuyor. Gerçekten çok endişeliyim" ifadelerini kullandı.

Diletta Leotta'nın diğer açıklamaları şu şekilde:

Herkesin sağlığını düşünmek zorundayız ve bu yüzden evlerimizde kalmalıyız. Herkes kendi payına düşerse bunu atlatabiliriz.

"Çok endişeliyim"

Günün ilk ışıklarından sonuna kadar sokakta ambulans siren sesi duyuyoruz. Hastaneler doldu taştı, artık yer bulunmuyor. Gerçekten çok endişeliyim.

Tıpkı futbolcular gibi hepimizin ortak bir yaşantısı var. Bunu atlatmak için hepimizin aynı derecede performans sergilemesi gerekiyor.

Hiç ateş, öksürük ve solunum yolu rahatsızlığı hissetmedim. Zaten bana hiç kontrol yapılmadı.

Bütün bu karışıklığın yakında biteceği umuduyla evimde yalnızım, ama açıkçası bunun yakında çözülecek bir durum olacağını düşünmüyorum. Evde kitap okuyorum, film izliyorum ve yemek yapıyorum. Bu şekilde zaman geçirmeye çalışıyorum. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler