TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Ermenistan-Türkiye Maçından Sonra Konuştu

Akın Ungan
25.03.2023 - 22:05 | Son Güncellenme: 25.03.2023 - 22:11

A Milli Takım, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Ermenisatan deplasmanını 2-1 kazandı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi maçın ardından açıklama yaptı.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Ermenistan-Türkiye Maçından Sonra Konuştu

AJANSSPOR HABER

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda yer alan A Milli Takım, grubun ilk maçına Ermenistan deplasmanında çıktı. Ay-Yıldızlılar, zorlu mücadeleyi 2-1 kazanmayı başardı. Karşılaşmanın ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi açıklama yaptı.

"Her türlü koruma önlemlerini almışlardı"

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Her türlü koruma önlemlerini almışlardı. Sayın bakanımız da geldi, Federasyon başkanlarına da misafirperverlikleri için teşekkür ettik" ifadelerini kullandı.

"Bazen iyi oynamadan kazanmak da önemlidir"

Büyükekşi, "İlk yarıda maalesef iyi oynayamadık, ikinci yarıda galibiyeti almayı başardık. Burada galibiyetle başlamak önemliydi. Bazen iyi oynamadan kazanmak da önemlidir"

İlgini Çekebilir
2024'ü komşuda 3 puanla açıyoruz
Habere Git

"Şimdi önümüzde Hırvatistan maçı var"

Büyükekşi, "Şimdi önümüzde Hırvatistan maçı var. O maçı da kazanmak istiyoruz. En güzel sonucu alarak o maçtan çıkmak istiyoruz. 6 Şubat depreminden sonra galibiyeti ülkemize armağan edebildiysek ne mutlu" dedi.

"Bu sportif aktiviteler inşallah iki halk arasında barış ortamı yaratır"

TFF Başkanı son olarak, "Biliyorsunuz Ermenistan'la yıllardır süren bir problemimiz var. Yetkililer bize güzel bir ev sahipliği yaptılar. Bunlar sportif mücadeleler. Bu sportif aktiviteler inşallah iki halk arasında barış ortamı yaratır" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler