Spor yazarları Fenerbahçe-Nordsjaelland maçını yorumladı

Akın Ungan
22.09.2023 - 08:27 | Son Güncellenme: 22.09.2023 - 08:59

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde Nordsjaelland'ı 3-1 yenerek gruba zaferle başladı. Spor yazarları, Sarı-Lacivertliler'in oyununu değerlendirdi.

Spor yazarları Fenerbahçe-Nordsjaelland maçını yorumladı

AJANSSPOR HABER

UEFA Konferans Ligi H Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe, Danimarkalı rakibi Nordsjaelland ile karşı karşıya geldi. Kadıköy'de oynanan maçı Sarı-Lacivertliler 3-1 kazandı. Spor yazarları, sahaya rotasyonla çıkan İsmail Kartal'ın oyuncu tercihlerini ve oynanan oyunu yorumladı.

"Kent beklediğimin altında kaldı, Batshuayi'nin kafası karışık"

Fenerbahçe'nin oyununu değerlendiren Sabah yazarı Ömer Üründül, "Rekor rotasyonlu kadronun organize futbol sergilemesi ve pozisyon zenginliği bulması mümkün değildi. Ama takım olarak hırslı ve tempolu bir ilk yarı ortaya çıktı. İlk gol duran toptan Crespo'nun güzel bir kafa vuruşu ile geldi. Ardından da rakibin çıkarken kaptırdığı topla Batshuayi farkı ikiye çıkardı. Yanıldığım tek konu Kent'in beklediğim katkının çok altında kalmasıydı. Batshuayi gol attı ama kafasının karışık olduğunu gözlemledim" dedi.

"Üretken kraliçe arıların değil; koşan işçi arıların maçıydı"

Fotomaç'tan Emre Bol, "Nordsjaelland karşılaşması üretken kraliçe arıların değil; koşan, mücadele eden, enerjisi yüksek işçi arıların maçıydı. Bu anlamda İsmail Kartal'ın yaptığına rotasyon değil, rakibe göre oyuncu tercihi yaptı denir" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fener seriye bağladı gidiyor!
Habere Git

"Her kulvarda mükemmel gidiş devam ediyor"

Bol, "Fenerbahçe'de öylesine kaliteli bir kadro var ki istenilen tertipte farklı oyunları oynayabiliyor. Fenerbahçe'nin her kulvarda mükemmel gidişi devam ediyor. Şunu unutmayın bu takım Konferans Ligi'nin en büyük favorisi…" değerlendirmesinde bulundu.

"Fenerbahçe Konferans Ligi şampiyonluğu hayali kurmalı"

Habertürk'ten Serdar Ali Çeliker, "Fenerbahçe Konferans Ligi şampiyonluğu hayalini kurmalı dediğimde 'İmkansız hedefler koyuyor ki takımı-hocayı ve başkanı baskı altına alsın' diyen küçük zihniyetli yalakalar, uluslararası istatistik şirketlerinin bu kupadaki en büyük 2. favori olarak Fener'i göstermeleri sonrası susuverdiler" dedi.

Çeliker, "İstanbul'un fethinin yıldönümünde Atina'daki Ayasofya Stadı'ndaki Konferans Ligi finali, her 'Fenerbahçeliyim' diyenin hayali olmalı. İşte istatistik bilimi ile takım kuran, her yıl büyük liglere oyuncu gönderen, bir çok uluslararası basın kuruluşuna konu olan Nordsjaelland'a karşı yarısı yedek kadronun nasıl kazandığı ortada" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler