"Bu ülkenin en iyi oyuncularından biri olarak..."

25.03.2020 - 00:09 | Son Güncellenme: 25.03.2020 - 00:12

"Bu ülkenin en iyi oyuncularından biri olarak..."

Arda Turan, koronavirüs testi pozitif çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında konuşurken, geleceği ile ilgili de görüşlerini dile getirdi.

TRT Spor'a konuşan Arda, "Fatih Terim ile görüşme fırsatım oldu, sesi gayet iyi geliyordu.Fatih Terim'in yeri her zaman çok ayrıdır. Hemen döneceğine inanıyorum." derken, eski takımı Başakşehir'in başkanı Göksel Gümüşdağ ile de konuşma fırsatı yakaladığını söyledi ve "Göksel Gümüşdağ’a geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." ifadesini kullandı.

Sezon sonudna Barcelona'daki sözleşmesinin sona ereceğinin hatırlatılması ve gelecek planları ile ilgili soruyu da yanıtlayan tecrübeli futbolcu, "Bu ülkenin en iyi oyuncularından biri olarak oynayabileceğimi düşünüyorum. Çok çabuk tüketmeye ve unutmaya mahkumuz." diye konuştu

Arda Turan ayrıca, "Koronavirüs önlemleri kapsamında evde çalışmalarıma devam ediyorum. Şu an spor salonundayım hatta. Eşim ikinci evladımıza hamile. Evde yatma saatlerini Hamza'ya göre ayarlıyoruz." dedi. 

Devre arasında Başakşehir ile yolları ayrılan ve Barcelona'daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Arda, bonservissiz transfer olabilecek.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler