Bu 'Vida' artık tutmuyor!

27.09.2020 - 23:01 | Son Güncellenme: 27.09.2020 - 23:08

Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Domagoj Vida, Konyaspor maçında yaptığı hatalarla dikkati çekti. Vida, deplasmandaki maçta tam anlamıyla sınıfta kaldı.

Bu 'Vida' artık tutmuyor!

DETAY HABER-AJANSSPOR

Beşiktaş, Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda İttifak Holding Konyaspor'a 4-1 kaybetti. Sergen Yalçın ve ekibinin silik performansı öne çıkarken, Hırvat stoper Domagoj Vida da beklentilerin çok altında kaldı. Vida, Konyaspor maçında neler yaptı? İşte ayrıntılar..

Vida, Konyaspor maçında sınıfta kaldı

Beşiktaş'ta 3 milyon 750 bin Euro ile en fazla kazanan futbolcu durumunda bulunan Domagoj Vida, Konyaspor maçında tam anlamıyla sınıfta kaldı. Vida, hem yaptığı hatalar hem de ciddi konsantrasyon kaybı ile gözden kaçmadı.

Hatalı pas verdi ve Vida iyice dağıldı

Hırvat stoper, Beşiktaş'ın yediği 3. golde takım arkadaşı yerine rakibe pas verdi. Söz konusu atak Beşiktaş'ın kalesine golle geri dönerken, yenilen bu golde Vida'nın hatası çok önemli bir etkendi. Yaptığı hataya takılan Vida, daha sonra bir başka hata daha yaptı.

Vida, penaltıya sebebiyet verdi

Skor 3-0'a geldikten sonra Konyaspor 4. golü aradı. Bu kez Vida, 81. dakikada penaltıya sebebiyet verdi. 83. dakikada Artem Kravets, penaltıdan topu ağlara gönderdi ve skoru 4-0'a getiren isim oldu.

Fikret Orman döneminde transfer edilmişti

Senin için hazırladığımız haberler