Bucaspor 90. yaşını kutladı

26.03.2018 - 14:06 | Son Güncellenme: 26.03.2018 - 14:06

90. yaşını kutlayan Bucaspor, destekçileri, taraftarları ve sevdalılarıyla dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Geceye katılan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, mücadeleci kimliğiyle 90 yıllık tarihinde her zaman dimdik ayakta duran Bucaspor’un daha nice yıllarda sportif başarılara imza atacağına inandığını söyledi. 

Bucaspor, 90. yaşını Buca Gölet Tesislerinde düzenlenen dayanışma yemeğinde kutladı. Dayanışma yemeğine Bucaspor’a gönül vermiş yöneticiler ve taraftarlar katıldı. Bucaspor Başkanı Ahmet Doğan, gururlu ve şanlı geçmişiyle yeşil sahaların güzide takımları arasında yer alan Bucaspor’u için özlenen birlikteliği sağlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. 

Bucaspor’un en büyük destekçilerinden olan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, zorlu süreçler atlatan Bucaspor’un birlik ve beraberlik içinde neler yapabileceğini gösterdiğini belirtirken, Bucaspor için ellerinden gelen her türlü desteği verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini söyledi. Başkan Piriştina, Bucaspor’un gelecek günlerde çok ciddi sportif başarılara imza atacağına inandığını da vurguladı. 

Senin için hazırladığımız haberler