Bucaspor'a saldırı

26.02.2017 - 23:35 | Son Güncellenme: 26.02.2017 - 23:35

Bucasporlu taraftarlar, İzmir Adnan Menderes Havaalanında futbolculara saldırdı. Spor Toto 2. Lig Beyaz Torba’da mücadele eden Bucaspor, deplasmanda Sivas Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Deplasmanda 2 – 0yenilen Bucasporlu futbolculara, İzmir Adnan Menderes Havaalanında taraftarlar tarafından saldırı düzenlendi.

İzmir Adnan Menderes Havaalanında toplanan yaklaşık 50 kişilik Bucaspor taraftarı, paralarını alamadıkları gerekçesiyle dokuz gündür idmana çıkmayan Bucasporlu futbolcuları, takım otobüsüne binerlerken darp etmeye kalktı.

Grubun futbolculara sözlü sataşmasıyla birlikte oyuncular da bu sözlere karşılık verdi. Bunun sonucunda taraftarlar, futbolcuların üzerine yürüdü. Araya giren havaalanı polisi, büyük bir kavganın da önüne geçmiş oldu. Bu esnada Bucasporlu futbolcular ve yöneticiler büyük şok yaşadı. Bucaspor Teknik Direktörü Fatih Uygun’u yaptığı açıklamada, ”Allah’tan hiç kimseye zarar gelmedi. Havaalanının çıkışında bir grup taraftar bize sözlü olarak sataştı. Ardından da üzerimize yürümeye başladılar. Havaalanı polisi araya girdi de biz de hemen hareket edip havaalanından uzaklaştık.” ifadelerinde bulundu.

(Habersesin)

Senin için hazırladığımız haberler