Bucaspor'da İbre Ufuk Kahraman'a Döndü!

Ali Bozkurt
18.07.2023 - 10:44 | Son Güncellenme: 18.07.2023 - 10:48

TFF 2. Lig ekiplerinden Bucaspor, yolların ayrıldığı Sait Karafırtınalar’dan sonra teknik direktörlük koltuğuna Ufuk Kahraman'ı oturtmak istiyor. Detaylar...

Bucaspor'da İbre Ufuk Kahraman'a Döndü!

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

TFF 2.Lig'in iddialı ekiplerinden Bucaspor’da yolların ayrıldığı Sait Karafırtınalar’dan sonra teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı merak konusu olmaya devam ederken, adaylar arasında Ufuk Kahraman isminin ön plana çıktığı öğrenildi. 

Ufuk Kahraman ismi öne çıktı

Geçtiğimiz sezon Konya’da oynanan 2.Lig Play-off finalinde Şanlıurfaspor’a 3-0 mağlup olarak TFF 1. Ligin kapısından dönen İzmir temsilcisinde teknik direktör arayışında sona gelinmesi için çalışmalar sürerken, Altınordu’da uzun yıllar çalışan Ufuk Kahraman isminin daha çok konuşulduğu gelen bilgiler arasında. 

Genç teknik adamın, futbolculuk ve teknik adamlık kariyerinde Bucaspor olmasının büyük avantaj olduğu belirtilirken, yıllarca Altınordu’da belli bir çalışma disiplininde bulunması da çok olumlu bulunduğu gelen bilgiler arasında.

47 yaşındaki UEFA Pro Lisans sahibi Ufuk Kahraman, 2 sezon Bucaspor kulübünde alt yapılarında çalışmış, 10 sene teknik direktör Hüseyin Eroğlu’nun yardımcı teknik adamlığını yapmış, geçtiğimiz sezonun ilk yarısında ise Altınordu Futbol Takımının teknik direktörlüğü görevinde bulunmuştu.

Genç teknik adam 2010-2012 yılları arasında Bucaspor altyapısında teknik direktörlük yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler