Bucaspor, Tarık Çamdal Ve Hüsamettin Yener'i Transfer Ediyor

Ali Bozkurt
18.08.2023 - 09:55 | Son Güncellenme: 18.08.2023 - 10:08

TFF 2. Lig ekiplerinden Bucaspor, Tarık Çamdal transferinden sonra bonservisi elinde olan golcü oyuncu Hüsamettin Yener'i de kadrosuna katıyor. Detaylar...

Bucaspor, Tarık Çamdal Ve Hüsamettin Yener'i Transfer Ediyor

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

Son günlerinde transferde hareketli kulübü Bucaspor, geçtiğimiz sezonu Göztepe’de geçiren Tarık Çamdal ile sezonu Altınordu’da tamamlayan Hüsamettin Yener’le presipte anlaştığı, resmi imzaların aradaki pürüzlerin giderilmesi ile 1-2 güne atılacağı öğrenildi. 

Galatasaray'a dev bonservisle gelmişti

Almanya doğumlu 32 yaşındaki tecrübeli sağ bek Tarık Çamdal, kariyerinde Göztepe’nin yanı sıra Galatasaray, Eskişehirspor, Adana Demirspor ve Antalyaspor gibi kulüplerin formasını giymişti. Futbol kamuoyu Tarık Çamdal ismini, 2014-2015 sezonunun başında Galatasaray’ın Eskişehirspor’dan 5 milyon € gibi bir bonservis bedeli ile transfer etmesiyle hatırlıyordu. 

28 yaşındaki forvet Hüsamettin Yener ise geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Göztepe’de ikinci yarısını ise Altınordu’da tamamladı.

Göztepe ve Altınordu'da forma giydi

Her iki takımda toplamda 23 maça çıkan tecrübeli santrafor 2 gol ve 2 asistlik katkı vermişti. Altay altyapısında yetişen ve uzun yıllar siyah beyazlı formayı terleten golcü futbolcu, sonrasında Altınordu ve Göztepe’de görev yapmıştı.

Bonservis ödenmeyecek

Her iki oyuncununda serbest statüde olması sebebiyle Bucaspor kulübü, bonservis bedeli ödemeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler