Buccaneers Panthers'ı evinde ikiye katladı

16.11.2020 - 00:15 | Son Güncellenme: 16.11.2020 - 00:15

NFL'de Tampa Bay Buccaneers, 10. hafta maçında, deplasmanda Carolina Panthers'ı 46-23 yendi ve galibiyet sayısını 7'ye çıkardı.

Bertan ERMAN / AJANSSPOR

Maçın ilk hücum serisinde sayı bulamaya Carolina Panthers, Buccaneers'ın ilk hücum serisinde topu kaptı. Pas oyununda running back Ronald Jones, Tom Brady'den gelen topu yakaladıktan sonra linebacker Shaq Thompson'ın müdahalesiyle yere düşürdü. Fumble sonrasında topu Panthers'ın safetylerinden Tre Boston yakaladı. (12.19) Rakip yarı sahasının 33 yard çizgisinden yeni bir hücum serisi oynayan Mavi Siyahlılar, 7 yardlık pas oyunundan karşılaşmanın ilk touchdownını yaptı. Tight end pozisyonunda oynayan Colin Thompson, Teddy Bridgewater'dan gelen pası gol bölgesinde tuttu. Sonrasında Joey Slye'ın ekstra golü isabetli oldu ve Carolina Panthers 7-0 öne geçti.  (8.19) Tampa Bay, buna karşılık bir oyun kurucu - tight end iş birliği ile yanıt verdi. 5 yardlık pas oyununda Cameron Brate, Tom Brady'nin pasını touchdownla sonuçlandırdı. Sonrasında Ryan Succop'ın ekstra golü geldi ve skorda 7-7'lik eşitlik oluştu. (3.37) Lakin Panthers, eşitliği kendi lehine bozdu. Başarılı wide receiver D.J. Moore, 24 yardlık pas oyununda 6 sayılık sonuca ulaştı. (1.45) Touchdownın ardından Joey Slye ekstra golü kaçırmadı ve ilk çeyrek Panthers'ın 14-7'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. 

İkinci çeyrekte karşılıklı alan gollerinden sonra, Tampa Bay Buccaneers'tan bir touchdown geldi. Florida ekibinin yıldız wide receiverı Mike Evans, çeyreğin bitimine 27 saniye kala, Tom Brady'nin 3 yardlık pasını gol bölgesinde tuttu. Touchdown sonrasında ekstra golün de isabetli olmasıyla maçta bir kez daha beraberlik oluştu. Devreye 17-17'lik eşitlikle gidildi.
 
İkinci yarıda Buccaneers Show!
 
Üçüncü çeyrekte Ryan Succop ile alan golü Bulan Tampa Bay, 20-17'lik skorla maçta ilk kez öne geçirdi. (10.58) Florida ekibi, daha sonra Ronald Jones ile inanılmaz bir touchdown yaptı. Jones, 98 yardlık koşu oyununu gol bölgesinde tamamladı. Ancak ekstra gol bloklandı ve Bucs farkı çift hanelere çıkaramadı. (7.39) Bu pozisyondan 8 saniye sonra Buccaneers savunma hattı oyuncusu Jason Pierre-Paul, Teddy Bridgewater'ın pasını kaptı. (7.31) Tampa Bay, interception sonrası elde ettiği hücum serisinden alan golü ile döndü. (3.10) Buccaneers son 15 dakikaya 29-17 önde girdi.
 
Dördüncü çeyreğe hücumda başlayan Tampa Bay Buccaneers, Ryan Succop'ın 40 yardlık alan golü ile skoru 32-17'ye getirdi. (12.47) Carolina Panthers, buna karşılık muazzam bir santra dönüşü sonrasında hücuma başladı; Teddy Bridgewater da dizleri yere değmeden 4 yardlık koşusunda düşürülürken topu gol bölgesine soktu. Ancak ekstra 2 sayı denemesinden sayı çıkmadı ve aradaki fark 9 sayıya kadar düştü. (11.23) Buccaneers, ilerleyen dakikalarda Tom Brady ile koşu touchdownı buldu. Akabinde ekstra gol geldi ve Florida ekibi, kalan süre içinde iyice rahatladı. (6.18) Bucs, daha sonra Tom Brady, Rob Gronkowski ile 7 yardlık bir pas oyunundan touchdown çıkardı. Sonrasında Ryan Succop ekstra golü sayıya çevirdi ve aradaki fark 2 katına çıktı. (4.24) Kalan sürede sayı olmadı ve mücadele Buccaneers'ın 46-23'lük galibiyetiyle noktalandı.
 

Senin için hazırladığımız haberler