''Bugün mağlubiyeti tattık''

08.11.2015 - 22:59 | Son Güncellenme: 08.11.2015 - 23:03

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, 3-2 mağlup oldukları Alanyaspor maçına ilişkin, "Bugüne kadar mağlup olmamıştık, bugün mağlubiyeti tattık" dedi.

Kutlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi oynayan bir takım olarak ligin 12. haftasına namağlup olarak girdiklerini, ancak bugünkü maçta son dakikada gelen golle sahadan yenik ayrıldıklarını belirtti.

Alanyaspor karşısında ilk yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını aktaran Kutlu, "Rakibimiz ilk 45 dakika bizden daha etkiliydi. Buna rağmen 2-2'lik skorla devreye girdik. İkinci yarı toparlandık ve çok daha iyi oynadık. Girdiğimiz gol pozisyonları da oldu ama değerlendiremedik. Son dakikada şanssız bir frikik golüyle, bize çarpan topun ağlara gitmesiyle mağlup olduk" ifadelerini kullandı.

Futbolun 3 skorlu bir oyun olduğuna dikkati çeken Kutlu, "Biz bugüne kadar mağlup olmamıştık, bugün mağlubiyeti tattık. Önümüzde uzun bir yol var. Ben takımıma güveniyorum. Önümüzdeki haftalarda inşallah daha iyi oynayıp istediğimiz sonuçları alacağız" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler