Bukayo Saka, Premier Lig'de Mart Ayının Oyuncusu Seçildi

Orhan Gülek
31.03.2023 - 22:11 | Son Güncellenme: 31.03.2023 - 22:19

İngiltere Premier Lig'de mart ayının oyuncusu seçilen Arsenal'in genç yıldızı Bukayo Saka kariyerinde ilk kez bu başarıya ulaştı. İşte tüm detaylar...

Bukayo Saka, Premier Lig'de Mart Ayının Oyuncusu Seçildi

AJANSSPOR - HABER

Premier Lig'de mart ayının oyuncusu belli oldu. İngiliz yıldız Bukayo Saka, Premier Lig'in mart ayının oyuncusu ödülünü kazandı.

İlk kez başardı

2019-2020 sezonunda altyapıdan a takıma yükselen Saka ilk kez bu başarıyı yaşadı.

3 gol, 2 asistlik performans

Buyako Saka mart ayında Everton, Bournemouth, Fulham ve Crystal Palace maçlarında oynadı ve bu maçlarda 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi. 

Arsenal bu maçların tamamını kazandı ve liderliğini sürdürdü.

İlgini Çekebilir
F.Bahçeli yıldıza Premier Lig kancası! O teklif ortaya çıktı
Habere Git

Saka, Arsenal'le tarihe geçecek anlaşmaya imza atıyor

Öte yandan Premier Lig lideri Arsenal'de müthiş bir sezon geçiren Bukayo Saka, kulübüyle yeni kontrat için prensip anlaşmasına vardı. Sözleşme detayları belli oldu.

Yeni kontratı kabul etti

Premier Lig'de zirvede yer alan Arsenal'de bu sezon performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Bukayo Saka, İngiltere Milli Takımı'nı da gol umudu. İngilizler'in Ukrayna'yı 2-0 mağlup ettiği maçta harika bir gole imza atan 21 yaşındaki yıldız, kulübünün kendisine önerdiği kontratı kabul etti.

15 milyon sterlin kazanacak

İngiliz basınında yer alan haberde, Saka'nın bonuslarla birlikte haftalık ücretinin 300 bin sterlin olacağı, yıllık ise yaklaşık 15 milyon sterlin kazanacağı ileri sürüldü. Genç yıldız 'Topçular' ile nikah tazelediği takdirde kulüp tarihine en çok kazanan oyuncularından biri olacak. 

Senin için hazırladığımız haberler