Bülent Ersoy'un babası Fikret Erkoç kimdir? Fikret Erkoç kaç yaşındaydı?

Ali Bozkurt
05.10.2021 - 20:26 | Son Güncellenme: 05.10.2021 - 20:34

Bülent Ersoy'un babası hayatını kaybetti. Fikret Erkoç kimdir, kaç yaşında ve kaç çocuğu var gibi aramalar sürüyor. Bülent Ersoy'un annesi kim, yaşıyor mu? İşte tüm detaylar...

Bülent Ersoy'un babası Fikret Erkoç kimdir? Fikret Erkoç kaç yaşındaydı?

Bir ay önce evinde düşerek apar topar hastaneye kaldırılan Bülent Ersoy'un babası Fikret Erkoç'tan acı haber geldi. Geçen yıl annesinin ölümüyle büyük bir üzüntü yaşayan Bülent Ersoy, bu kez babası Fikret Erkoç'un ölüm haberiyle yıkıldı. Peki Fikret Erkoç kimdir, kaç yaşındaydı? İşte Bülent Ersoy'un babası Fikret Erkoç hakkında merak edilenler...

TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre, sahte PCR testinden dolayı ekibi Kıbrıs'ta tutuklandığı için zor günler geçiren Bülent Ersoy'un 17 Eylül'de hastaneye kaldırılan babası vefat etti. Aldığı ölüm haberiyle yıkılan Bülent Ersoy ise sosyal medya hesabından babasının ölüm haberinin yer aldığı bir paylaşımı yayınladı.

Bülent Ersoy'un babası Fikret Erkoç 17 Eylül'de düşerek kalça kemiğini kırdı. Kaldırıldığı hastanede tedavisi devam eden Fikret Erkoç'tan acı haber geldi. Fikret Erkoç'un 90 yaşın üzerinde olduğu tahmin ediliyor.

Öte yandan geçtiğimiz nisan ayında annesi Necla Poyraz'ı kaybeden Bülent Ersoy, Ersoy, "Annem öldü, annesiz kaldım. Bir evlat kaç yaşında olursa olsun annesinin çocuğu. Anne bambaşka bir şey. Allah hepimize ömür versin, anacıklarımıza inşallah" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler