Bülent Korkmaz: ''3 pozisyona daha oyuncu almak istiyoruz''

31.07.2019 - 00:08 | Son Güncellenme: 31.07.2019 - 03:08

Bülent Korkmaz: ''3 pozisyona daha oyuncu almak istiyoruz''

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, kulün hazırlık kampında açıklamalarda bulundu. Bein Sports’a açıklamalarda bulunan Korkmaz’ın dediklerinden Ajansspor’un derledikleri şu şekilde:

Kampa Antalya’da başladık, sonra Erzurum’a geçtik. Güzel bir kamp dönemi geçti. Şimdi Bolu’da devam ediyoruz, Doğukan Erzurum’da sakatlandı. Onu getirmedik. Antalya’da tedavisini oluyor. Burada hazırlık maçları oynuyoruz İlkini oynadık, 3 maç daha oynayacağız.

Transfer olarak Aatıf’ı aldık. Çok kaliteli bir oyuncu. Geçen sene Rizespor’un ligde kalmasına çok katkı sağladı. Ufuk diye Karagümrük’ten takip ettiğimiz genç bir oyuncuyu aldık. Harun’u da aldık. O da genç bir oyuncu. 3 pozisyona daha oyuncu almak istiyoruz. Başkanımız, yöneticilerimiz çok uğraşıyor ama Antalya’nın geçmişten gelen ve devam eden sıkıntıları var. Bunları gidermeye çalışıyorlar.

Hayalim 2 sene sonra altyapıdan 5-6 oyuncu oynatmak. İnşallah burada oluruz ve bu gençleri Türk futboluna kazandırırız. Aile bağları güçlü olan bir takımız. Geçen sene o sonucu almamızın en büyük sebebi bu. Bunu oyuncular yaptı. En büyük silahımız olumlu olmak.

Mevlüt’ü insan olarak çok seviyorum. Değerli, ahlaklı, genç oyuncuların örnek alması gereken bir profesyonel. Oynatmadığımız dönemlerde bile çalıştı ve formayı hak etti. 14 gol attı. Böyle bir oyuncuyu isteriz ama kulübün maddi olarak bir durumu var. Onun üzerine kesinlikle çıkmayacağız.

O stresi, baskıyı, psikolojik ortamı kaldırabilen ve dayanabilen şampiyon olacaktı. Başakşehir son 3 senedir Abdullah Avcı ile çıkış gösterdi ama şampiyon olamadılar. Bu Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in o baskıyı idare edebilmesinden kaynaklanıyor. Çok değerli bir teknik direktör. Şenol Güneş, Mustafa Denizli... Onlar da değerli isimler. Bizlere çok katkıları oldu.

Senin için hazırladığımız haberler