Bülent Korkmaz: Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor için bir şans

02.04.2019 - 12:44 | Son Güncellenme: 02.04.2019 - 09:48

Bülent Korkmaz: Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor için bir şans

2.5 yıl ara verdiği teknik adamlık kariyerinin ardından sezon başında Antalyaspor’da göreve başlayan Bülent Korkmaz, geleceği ve takım ile ilgili olarak dikkat çekecek açıklamalarda bulundu.

Bu sezon Antalyaspor’da iyi bir puan ortalaması yakalayan Bülent Korkmaz, Kırmızı-Beyazlı takımla uzun vadeli olarak çalışmak istediğini söyledi. Mehmet Özdilek’in 5 yıl görev aldığını anımsatan Korkmaz, “Antalyaspor önemli bir camia. Şifo burada 5 yıl kaldı, ben de O’nun kadar görev almak isterim. Ancak benim ne istediğimin çok önemi yok. Yönetim, ne zaman bana git derse o zaman giderim. Ayrılırsam üzülürüm ama asla kırılmam” dedi.

“Kulüp her zaman önde gelir”

Önemli olan kulübün çıkarları olduğuna vurgu yapan Korkmaz, “Benim isteklerimin çok önemi yok. Her zaman kulübün çıkarları için hareket etmeliyiz. Bu şartlar altında genç futbolculara yöneldim ve birçok isme şans verdim. Doğukan da yetenekli ve çabuk bir oyuncu. İlerleyen dönemlerde iyi yerlere gelecektir. Daha önce de Bursaspor’da Volkan Şen, Serdar Aziz, Sercan Yıldırım, Galatasaray’da Semih Kaya’ya şans veren ilk kişi ben olmuştum” diye belirtti.

“Ali Şafak Öztürk bir şans”

Sezon başında başka bir yönetim tarafından Antalyaspor’da göreve getirildiğini hatırlatan Bülent Korkmaz, “Ali Şafak Öztürk, bu kulüp için büyük bir şans. Kendisi ve yönetim kurulu, çok ağır bir yükün altına girdi ve takımı bugünlere getirdi” diye konuştu.

Büyük hedefler 3. sezondan sonra

Antalyaspor’un zor bir dönemden geçtiğini belirten Korkmaz, “Bu sezonu geçiş dönemi olarak görmek lazım. Asıl hedefimiz de 41 puan değildi. Ben öncelikli hedef olarak bu puanı söyledim. Büyük hedefler de 3. sezondan sonra koyulabilir” diye belirtti.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler