Bülent Korkmaz, Antalyaspor'dan ayrıldığını resmen açıkladı!

11.11.2019 - 02:05 | Son Güncellenme: 11.11.2019 - 02:05

Süper Lig ekibi Antalyaspor'da son dakika gelişmesi yaşandı.

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da teknik direktör Bülent Korkmaz hakkında flaş gelişme yaşandı.

Ajansspor'un elde ettiği bilgiye göre;  Antalyaspor’da teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollar ayrıldı.

Süper Lig'in 11. haftasında Çaykur Rizespor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan ve üst üste aldığı yenilgilerle birlikte düşme hattına yanaşan Antalyaspor'da teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollar ayrıldı.

Korkmaz, Antalyaspor'un başında 45 maça çıktı!

Geçtiğimiz sezonun başında göreve gelen Korkmaz, Kırmızı-Beyazlılarla Süper Lig'de 45 maça çıktı. 16 galibiyet, 8 beraberlik ve 21 yenilgi gören Korkmaz, 1.24’lük puan ortalaması tutturdu.

 50 yaşındaki tecrübeli hoca, Süper Lig'de bu sezon Antalyaspor'un başında görev aldığı 11 maçta; 3 galibiyet, 2 beraberlik ile 6 mağlubiyet elde etti ve  11 puan topaldı. Antalyaspor şu anda ligde 15. sırada yer alıyor.

 İlk kez Ajansspor duyurmuştu! Bülent Korkmaz, Antalyaspor'dan ayrıldığını resmen açıkladı...

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Korkmaz, "Başta Antalyaspor camiasına gelmemize vesile olan kıymetli insanlara ve sonrasında göreve geldiği ilk günden bugüne kadar tüm desteğiyle arkamızda duran başkanımız Sn. Ali Şafak Öztürk’e ve bütün yönetim kuruluna, taraftarımıza, futbolcularımıza ve tüm personel ekibimize sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım. Bizden taraf bir hakkımız varsa helal olsun sizlerde hakkınızı helal edin...Her şey için çok teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Antalyaspor'dan Korkmaz'a teşekkür

Antalyaspor Kulübü, Bülent Korkmaz ile yolların ayrıldığını açıkladı. Antalyaspor'dan yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi: 

"Antalyasporumuzda, 13 Haziran 2018 tarihinden bu yana görev yapan Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz ve ekibi ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Kulübümüzün mali ve idari açıdan zor günler yaşadığı 2018-2019 başında aldığı sorumluluğu başarıyla üstlenen, futbol kamuoyunun beklentisinin aksine ligin son haftasına kadar Avrupa kupalarına katılabilme heyecanını yaşatan, tüm bunların da ötesinde, alt yapıya önem vererek tarihimizde hiç olmadığı kadar genç oyuncuyu A takımımıza kazandıran, Süper Lig'in en genç oyuncusunu oynatan kulüp olarak Türk futbol tarihinde kırılan rekorun sahibi olmamızı sağlayan Bülent Korkmaz ve ekibine teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

Bu günden itibaren kulübümüzde bir kan değişikliği yaşanması gerektiğine olan inancımız doğrultusunda, Bülent Korkmaz'a teşekkürlerimizi sunar, bundan sonraki teknik adamlık döneminde başarılar dileriz."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler