Çaykur Rizespor'da Bülent Korkmaz, Eyüpspor Maçını Değerlendirdi

Orhan Gülek
26.03.2023 - 22:59 | Son Güncellenme: 26.03.2023 - 23:04

1. Lig’in 28. haftasında deplasmanda Eyüpspor’u 1-0 mağlup eden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Bülent Korkmaz, maç sonu değerlendirmede bulundu. İşte detaylar

Çaykur Rizespor'da Bülent Korkmaz, Eyüpspor Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig’in 28. haftasında deplasmanda karşı karşıya geldiği Eyüpspor’u 1-0’lık skorla mağlup etti. Maçın ardından Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"İyi kapandık"

İstanbul deplasmanında kazanarak önemli bir adım attıklarını söyleyen Bülent Korkmaz, “Oyuncularımı kutluyorum. Çok iyi mücadele ettik. İyi kapandık. Daha iyi hücuma çıkabilirdik. Bağlantı paslarını da buluşturduk ama top kaybı yaşadık. Yaşamasak daha çok pozisyona girebilirdik." dedi.

"Pozisyon ve hücum anlamında daha iyiydik"

Zirve ve play-off yolunda önemli bir adım attıklarını ifade eden Korkmaz, "Topla oynamada ligin ikinci yarısı ilk defa üstündük. Pozisyon ve hücum anlamında daha iyiydik. Çok önemli adım attık. Bunu devam ettirmemiz lazım. Kendi evlerinde yenmemiz, ikili averajda da üstün olmamız, bizim için artı." dedi.

İlgini Çekebilir
Eyüpspor'a Rizespor engeli
Habere Git

"İyi takımlarla oynayacağız"

Son olarak gelecek maçlara odaklanacaklarını dile getiren Korkmaz, "Bu burada kaldı, Rize’ye dönüyoruz. Çarşamba, pazar iki tane evimizde maç var. İyi takımlarla oynayacağız. İki maçı da geçmemiz lazım ki hedef daha çabuk ulaşalım.” şeklinde konuştu.

Bu sonucun ardından Çaykur Rizespor, puanını 49'a yükseltirken Eyüpspor 53 puanda kaldı.

Spor Toto 1. Lig'de gelecek hafta Çaykur Rizespor, evinde Manisa FK ile karşılaşacak. Eyüpspor ise Sakaryaspor'a konuk olacak.

Senin için hazırladığımız haberler